Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Μέγας Αλέξανδρος Πέντε Βρυσών 3-2


Κάτω από συνεχή βροχόπτωση διεξήχθη σήμερα (7/9/2024) το απόγευμα ο φιλικός αγώνας στο γήπεδο του Πενταλόφου, όπου η τοπική Δόξα αντιμετώπισε και κέρδισε την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέντε Βρυσών (ομάδα Β' ΕΠΣΜ) με σκορ 3-2. Στο 15' ο Σαπάνης εκτέλεσε φάουλ, ο Πεϊκίδης με κεφαλιά πάσα έστρωσε τη μπάλα στον Νίκο Μάσκα κι αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 για την Δόξα. Τρία λεπτά αργότερα (18') ο Σπυριδόπουλος με ωραία ενέργεια από τα αριστερά πάσαρε στον Σίμο, ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας. Στο 28' οι Πέντε Βρύσες μείωσαν το σκορ σε 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60ο λεπτό οι Πενταλοφίτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δελή. Ο Νίκος Μάσκας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας το 3-1 για τους γηπεδούχους. Στο 79' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου το σκορ σε 3-2, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού φιλικού παιχνιδιού. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλίας Σμήλκος.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 11-9-2024 και ώρα 18:30 μ.μ., με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου (ομάδα Β' ΕΠΣΜ). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Γαλανός): Θαναηλάκης, Χατζηθεοδώρου, Μενεξές Δ., Τσιφούτης Α.τ.Ε., Πεϊκίδης, Πρωτόγερος, Σπυριδόπουλος, Σαπάνης Γ., Σπυρόπουλος, Μάσκας Ν., Σίμος.

Ακόμη έπαιξαν και οι: Καραδημητρίου, Μπαλατσιός, Δελής, Ευθυμιάδης, Παπασωτηρίου, Πετρίδης, Μάσκας Σ., Παρπόρης, Κουρτενλής, Αμανατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου