Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ: Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου-Δόξα Πενταλόφου 1-0


Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΜ γνώρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου, καθώς ηττήθηκε στο Μελισσοχώρι από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με σκορ 1-0. Οι Πενταλοφίτες παρατάχθηκαν με ορισμένες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Σκέμπης, Μενεξές, Σίμος, Σπυριδόπουλος) χωρίς όμως να αποτελεί δικαιολογία στη σημερινή ήττα και με νεανικό προφίλ στη σύνθεση τους προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 18' της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Χαλατσόγλου έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Παναγιώτου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ευθυμιάδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 34' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Χατζηθεοδώρου σούταρε από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σπυράκη κι εν συνεχεία κατέληξε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες παρόλο που για μισή ώρα και παραπάνω έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάσκα Ν., προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά τόσο η αστοχία τους σε κάποιες στιγμές όσο και ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις σε καίριες φάσεις της Δόξας από την σημερινή διαιτητική τριάδα δεν άφησαν να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 53' σουτ του Μάσκα Ν. εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σπυράκη. Στο 60' σουτ του νεαρού Αμανατίδη εκτός περιοχής, ο Σπυράκης απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα και στην επαναφορά νέο σουτ του αρχηγού της Δόξας Χρήστου Σπυρόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μελισσοχωρίου αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή κ. Λαζαρίδη ισχυριζόμενος ότι ο Σπυρόπουλος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών από τους Πενταλοφίτες. Δύο λεπτά αργότερα (62') η Δόξα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Νίκου Μάσκα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 72' δυνατό σουτ του Τσάτσου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ευθυμιάδη. Στο 86' μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Χατζηθεοδώρου έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο νεαρός Πετρίδης βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΜ με αντίπαλο την ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28-29/9/2024, στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Καμινίκια). Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20/9/2024 από την ΕΠΣΜ.


Το φύλλο αγώνος:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Παναγιώτου (18')
ΔΟΚΑΡΙ: Χατζηθεοδώρου (34')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Μάσκας Ν. (62')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λαζαρίδης Κ. (Αλμπάντης Γ. - Γκούλης Τ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Οικονομίδης Άρης
Μ.Αλέξ. Μελισσοχωρίου (Θάνος Αργυρόπουλος): Σπυράκης, Πολύμερος, Δεσπούδης, Τσάτσος, Κοσυφίδης, Χαραλαμπίδης, Χαλατσόγλου (70' Κυρατζιάκος), Στράντζαλης (88' Σιδηρόπουλος), Αναστασιάδης (88' Τριανταφυλλίδης), Τσιαπκώλης (70' Γκαντίνος), Παναγιώτου (80' Βοργιάς).
Δόξα Πενταλόφου (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Χατζηθεοδώρου, Μπαλατσιός, Παπάζογλου (75' Πεϊκίδης), Τσιφούτης, Πρωτόγερος, Αμανατίδης (82' Κουρτενλής), Σαπάνης, Σπυρόπουλος, Παπασωτηρίου (46' Μάσκας Ν.), Καραδημητρίου (46' Πετρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου