Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου 1-3

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Πεντάλοφο, η Δόξα ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου με σκορ 1-3. Οι Πενταλοφίτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με ένα πολύ ωραίο δυνατό σουτ του Κώστα Σκέμπη έξω από την μεγάλη περιοχή στο 16ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο τέρμα με πρωταγωνιστές τον Μάσκα Ν. και τον Σκέμπη αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές στην σύνθεση της Δόξας που αγωνίζονταν σχεδόν με όλους τους νεαρούς της ποδοσφαιριστές, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου επικράτησε κατά κράτος των γηπεδούχων και με τρία γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του στο 47, 58' και 70' κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας έτσι τη φιλική αυτή νίκη με σκορ 1-3.

Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την Α' φάση του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 15-9-2024 και ώρα 11:30 π.μ., στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Χατζηθεοδώρου, Μπαλατσιός, Μενεξές Δ., Τσιφούτης, Σκέμπης, Καραδημητρίου, Πρωτόγερος, Σπυρόπουλος, Μάσκας Ν., Πετρίδης.

Ακόμη έπαιξαν και οι: Παπασωτηρίου, Θαναηλάκης, Σεΐζης, Πεϊκίδης, Παπάζογλου, Δελής, Τριανταφυλλίδης Κ., Μάσκας Σ., Παρπόρης, Κουρτενλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου