Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος-Δόξα Πενταλόφου 2-0

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας η Δόξα Πενταλόφου καθώς έχασε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος με σκορ 2-0. Η ομάδα της ΑΕ Χαριλάου κατάφερε μέσα σε ένα τετράλεπτο στην επανάληψη να πετύχει 2 τέρματα και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι Πενταλοφίτες θα αναζητήσουν τους πρώτους τους βαθμούς την επόμενη αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπυ με την Αστραπή Μεσαίου, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά η ομάδα θα παραταχθεί όσο γίνεται πιο πλήρης. Στο παιχνίδι τώρα και στο 8ο λεπτό σουτ του Δελή εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαγιάννη. Στο 19' σουτ από τον Κεραμίτση άουτ. Στο 21' δυνατό σουτ του Παπαγιάννη Σ., ο Ευθυμιάδης μπλόκαρε τη μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα (31') εκτέλεση φάουλ από τον Παλάζη, η μπάλα στα χέρια του Ευθυμιάδη. Στο 39' κοντινό σουτ του Παπαγιάννη Σ., η μπάλα κατέληξε άουτ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ με πρωταγωνιστή τον Κωνσαντίνο Δελή αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Στο 52' ο Τσιφούτης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Σίμος έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάσαρε στον Δελή αλλά το πλασέ του τελευταίου δεν κατέληξε στα δίχτυα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαγιάννη. Πέντε λεπτά αργότερα (57') δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Αμανατίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Δελή, ο τελευταίος βρέθηκε για ακόμη μία φορά τετ α τετ με τον Παπαγιάννη αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαγιάννη άουτ. Ότι δεν κατάφερε η Δόξα το έκανε πράξη η ΑΕ Χαριλάου και μέσα σε 4 λεπτά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Στο 61' Σαλάκος εκτέλεσε φάουλ από την αριστερή πλευρά για την ΑΕΧ, ο Παπαγιάννης Σ. έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ευθυμιάδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 63' σουτ του Κεραμίτση από την δεξιά πλευρά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ευθυμιάδη και εν συνεχεία κατέληξε άουτ. Στο 65' ο Κεραμίτσης μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά πάσαρε στον Μανιό Σ. κι αυτός με προβολή διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 70ο λεπτό ο Παπασωτηρίου εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Χατζηθεοδώρου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 82' σουτ του Δελή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπαγιάννης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 86' σουτ του Παπαγιάννη Σ. εντός περιοχής, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 2-0.  Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΜ-Γ' ομίλου με αντίπαλο την Αστραπή Μεσαίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 6-10-2024 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΕ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Παπαγιάννης Σ. (61'), Μανιός Σ. (65')
ΔΟΚΑΡΙ: Κεραμίτσης (63')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γασπαράτος Ζ. (Παντικίδης Αν. - Δημητριάδης Χ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Συμεωνίδης Χαράλαμπος
ΑΕ Χαριλάου (Λεωνίδας Κασάπης): Παπαγιάννης Ν., Μπεγλής, Παλάζης (89' Χαϊδευτός), Σαλάκος, Μαυρομιχάλης, Παπαντίνας, Μανιός Σ. (68' Βαλτάλης), Χρηστίδης (89' Σιουρδάκης), Παπαγιάννης Σ., Ντίνας (46' Αγριός), Κεραμίτσης (81' Μανιός Ν.).
Δόξα Πενταλόφου (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Χατζηθεοδώρου (78' Πετρίδης), Μενεξές, Τσιφούτης, Μπαλατσιός, Χριστογιάννης, Σίμος (68' Παπάζογλου), Σκέμπης, Δελής, Αμανατίδης (68' Σεΐζης), Παπασωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου