Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΙΛΙΚΟ: Μαγνησιακός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 3-1


Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε χθες το απόγευμα (1/9/2024) στο γήπεδο του Γαλλικού, η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε από την ομάδα του Μαγνησιακού Ιωνίας (ομάδα Α' ΕΠΣΜ) με σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 40' έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του Μαγνησιακού, ο Πρωτόγερος με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας 0-1 για την Δόξα Πενταλόφου που ήταν σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς της Δόξας κ.Δημήτρης Γαλανός χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο και ως επί το πλείστον ήταν ποδοσφαιριστές του περσινού τμήματος της ακαδημίας Κ15. Ο Μαγνησιακός στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα κατάφερε και γύρισε το σκορ και με τέρματα των Μιζούρι (65', 77') και Κόρακα (90') πήρε μία άτυπη φιλική νίκη στην έδρα του.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7-9-2024 και ώρα 18:00 μ.μ., με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Πέντε Βρυσών (ομάδα Β' ΕΠΣΜ). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Γαλανός): Θαναηλάκης, Χατζηθεοδώρου, Τσιφούτης Α.τ.Κ., Τσιφούτης Α.τ.Ε., Σκέμπης, Παρπόρης, Σίμος, Πρωτόγερος, Σπυρόπουλος, Μάσκας Ν., Καραδημητρίου.

Ακόμη έπαιξαν και οι: Παπασωτηρίου, Μενεξές Χ., Σεΐζης, Πετρίδης, Μάσκας Σ., Αραμπατζής, Κουρτενλής, Δούμπαλας Π., Αμανατίδης, Τριανταφυλλίδης Κ., Γιαννουχαϊλίδης, Πεϊκίδης, Δελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου