Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ: Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου-Δόξα Πενταλόφου 1-0


Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΜ γνώρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου, καθώς ηττήθηκε στο Μελισσοχώρι από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με σκορ 1-0. Οι Πενταλοφίτες παρατάχθηκαν με ορισμένες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Σκέμπης, Μενεξές, Σίμος, Σπυριδόπουλος) χωρίς όμως να αποτελεί δικαιολογία στη σημερινή ήττα και με νεανικό προφίλ στη σύνθεση τους προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 18' της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Χαλατσόγλου έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Παναγιώτου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ευθυμιάδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 34' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Χατζηθεοδώρου σούταρε από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σπυράκη κι εν συνεχεία κατέληξε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες παρόλο που για μισή ώρα και παραπάνω έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάσκα Ν., προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά τόσο η αστοχία τους σε κάποιες στιγμές όσο και ορισμένες λανθασμένες αποφάσεις σε καίριες φάσεις της Δόξας από την σημερινή διαιτητική τριάδα δεν άφησαν να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 53' σουτ του Μάσκα Ν. εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σπυράκη. Στο 60' σουτ του νεαρού Αμανατίδη εκτός περιοχής, ο Σπυράκης απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα και στην επαναφορά νέο σουτ του αρχηγού της Δόξας Χρήστου Σπυρόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μελισσοχωρίου αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή κ. Λαζαρίδη ισχυριζόμενος ότι ο Σπυρόπουλος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών από τους Πενταλοφίτες. Δύο λεπτά αργότερα (62') η Δόξα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Νίκου Μάσκα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 72' δυνατό σουτ του Τσάτσου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ευθυμιάδη. Στο 86' μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Χατζηθεοδώρου έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο νεαρός Πετρίδης βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΜ με αντίπαλο την ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28-29/9/2024, στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Καμινίκια). Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 20/9/2024 από την ΕΠΣΜ.


Το φύλλο αγώνος:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Παναγιώτου (18')
ΔΟΚΑΡΙ: Χατζηθεοδώρου (34')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Μάσκας Ν. (62')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λαζαρίδης Κ. (Αλμπάντης Γ. - Γκούλης Τ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Οικονομίδης Άρης
Μ.Αλέξ. Μελισσοχωρίου (Θάνος Αργυρόπουλος): Σπυράκης, Πολύμερος, Δεσπούδης, Τσάτσος, Κοσυφίδης, Χαραλαμπίδης, Χαλατσόγλου (70' Κυρατζιάκος), Στράντζαλης (88' Σιδηρόπουλος), Αναστασιάδης (88' Τριανταφυλλίδης), Τσιαπκώλης (70' Γκαντίνος), Παναγιώτου (80' Βοργιάς).
Δόξα Πενταλόφου (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Χατζηθεοδώρου, Μπαλατσιός, Παπάζογλου (75' Πεϊκίδης), Τσιφούτης, Πρωτόγερος, Αμανατίδης (82' Κουρτενλής), Σαπάνης, Σπυρόπουλος, Παπασωτηρίου (46' Μάσκας Ν.), Καραδημητρίου (46' Πετρίδης).

Τα τελικά αποτελέσματα της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΜ (9ος Όμιλος)!!!



Αναλυτικά παρακάτω τα αποτελέσματα του 9ου ομίλου του Κυπέλλου ΕΠΣ Μακεδονίας:

9ος ΟΜΙΛΟΣ
Νίκη Νεοχωρούδας - Αστραπή Μεσαίου 0-0 κ.δ. (1-0 παρ.)
Μ.Αλέξ. Μελισσοχωρίου – Δόξα Πενταλόφου 1-0

Στην 2η φάση του θεσμού του Κυπέλλου θα αγωνιστούν η Νίκη Νεοχωρούδας με τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ!!!

 


Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα πρωταθλήματα και τον τελευταίο αγώνα που είχε διεξαχθεί στις 6-5-2023 στον Πενταλόφο (5-1 τον ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας) για το πρωτάθλημα της Α1', η Δόξα Πενταλόφου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στους επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας. Την Κυριακή 15-9-2024 και ώρα 11:30 π.μ., η Δόξα θα αντιμετωπίσει μετά από 42 ολόκληρα χρόνια την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου, στα πλαίσια της Α' φάσης-9ος όμιλος του Κυπέλλου ΕΠΣΜ "Σταύρος Ρεπανάς". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Μελισσοχωρίου. Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας είναι νοκ αουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα υπάρξει ημίωρη παράταση και ίσως και η διαδικασία των πέναλτι αν υπάρξει εκ νέου ισοπαλία και στην παράταση. Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην Β' φάση τον νικητή του ζευγαριού Νίκη Νεοχωρούδας-Αστραπή Μεσαίου.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Δύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Δόξα και ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου, μία στο γήπεδο του Δρυμού και μία στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου. Η προϊστορία ευνοεί τη Δόξα στα παιχνίδια με τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου, όταν είναι φιλοξενούμενη. Οι Πενταλοφίτες μετρούν το απόλυτο στις δύο αναμετρήσεις με 2 νίκες. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η Δόξα με 4-2.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Μ.Αλέξ. Μελισσοχωρίου-Δόξας:
Περίοδος 1976-77, Γ' Κατηγορία: Μ.Αλέξ. Μελισσοχωρίου-Δόξα 1-2
Περίοδος 1981-82, Β' Κατηγορία: Μ.Αλέξ. Μελισσοχωρίου-Δόξα 1-2

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ:

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 18-23°C
ΑΝΕΜΟI: 3 μποφόρ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Β
ΥΓΡΑΣΙΑ: 30-35%

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου στον 9o όμιλο για το Σαββατοκύριακο 14-15/9/2024!!!

 

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14.09.2024
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 9ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική)
----------------------------------------------
Νίκη Νεοχωρούδας - Αστραπή Μεσαίου
Γήπεδο: Νεοχωρούδας - ώρα: 16.30
Παρατηρητής: ΔΟΥΒΛΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Γιατρός: Παναγιωτίδης Στράτος

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.09.2024
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - 9ος ΟΜΙΛΟΣ(1η αγωνιστική)
----------------------------------------------
Μ.Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου - Δόξα Πενταλόφου
Γήπεδο: Μελισσοχωρίου - ώρα: 11.30
Παρατηρητής: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΡΗΣ - Γιατρός: Κελεσίδης Βίκτωρ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου 1-3

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Πεντάλοφο, η Δόξα ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου με σκορ 1-3. Οι Πενταλοφίτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με ένα πολύ ωραίο δυνατό σουτ του Κώστα Σκέμπη έξω από την μεγάλη περιοχή στο 16ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο τέρμα με πρωταγωνιστές τον Μάσκα Ν. και τον Σκέμπη αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές στην σύνθεση της Δόξας που αγωνίζονταν σχεδόν με όλους τους νεαρούς της ποδοσφαιριστές, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου επικράτησε κατά κράτος των γηπεδούχων και με τρία γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του στο 47, 58' και 70' κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας έτσι τη φιλική αυτή νίκη με σκορ 1-3.

Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την Α' φάση του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 15-9-2024 και ώρα 11:30 π.μ., στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Χατζηθεοδώρου, Μπαλατσιός, Μενεξές Δ., Τσιφούτης, Σκέμπης, Καραδημητρίου, Πρωτόγερος, Σπυρόπουλος, Μάσκας Ν., Πετρίδης.

Ακόμη έπαιξαν και οι: Παπασωτηρίου, Θαναηλάκης, Σεΐζης, Πεϊκίδης, Παπάζογλου, Δελής, Τριανταφυλλίδης Κ., Μάσκας Σ., Παρπόρης, Κουρτενλής.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Επτά μεταγραφικές προσθήκες και προωθήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα!!!


 Επτά νέες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Δόξα Πενταλόφου ενώ έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περσινή αγωνιστική περίοδο στο τμήμα Κ15 της ακαδημίας.

Αναλυτικά οι τελευταίες 7 μεταγραφικές προσθήκες:
1) Ευθυμιάδης Στέφανος -Τ- (από Α.Ο. Νεοπεντελικό),
2) Θαναηλάκης Λεωνίδας -Τ- (από Νίκη Νεοχωρούδας),
3) Καραδημητρίου Ιάσων (από Ατρόμητο Νέας Φιλαδέλφειας),
4) Μάσκας Σωτήριος (από Ακαδημία Ντίνου Κούη)
5) Χατζηθεοδώρου Παντελής (από Αστραπή Μεσαίου),
6) Πεϊκίδης Κωνσταντίνος (από Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς),
7) Μπαλατσιός Κωνσταντίνος (από Αίαντα Ευόσμου).

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση:
1) Πρωτόγερος Παναγιώτης,
2) Μενεξές Δημήτριος,
3) Σαπάνης Γεώργιος,
4) Παρπόρης Πέτρος.

Προωθήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα:
1) Αμανατίδης Δημήτριος,
2) Κουρτενλής Παντελεήμων,
3) Παπάζογλου Δοξάκης,
4) Παπασωτηρίου Ευθύμιος,
5) Πετρίδης Γεώργιος,
6) Σεΐζης Αθανάσιος,
7) Τριανταφυλλίδης Κυριάκος.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Μέγας Αλέξανδρος Πέντε Βρυσών 3-2


Κάτω από συνεχή βροχόπτωση διεξήχθη σήμερα (7/9/2024) το απόγευμα ο φιλικός αγώνας στο γήπεδο του Πενταλόφου, όπου η τοπική Δόξα αντιμετώπισε και κέρδισε την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέντε Βρυσών (ομάδα Β' ΕΠΣΜ) με σκορ 3-2. Στο 15' ο Σαπάνης εκτέλεσε φάουλ, ο Πεϊκίδης με κεφαλιά πάσα έστρωσε τη μπάλα στον Νίκο Μάσκα κι αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 για την Δόξα. Τρία λεπτά αργότερα (18') ο Σπυριδόπουλος με ωραία ενέργεια από τα αριστερά πάσαρε στον Σίμο, ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας. Στο 28' οι Πέντε Βρύσες μείωσαν το σκορ σε 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60ο λεπτό οι Πενταλοφίτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δελή. Ο Νίκος Μάσκας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας το 3-1 για τους γηπεδούχους. Στο 79' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου το σκορ σε 3-2, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού φιλικού παιχνιδιού. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλίας Σμήλκος.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 11-9-2024 και ώρα 18:30 μ.μ., με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου (ομάδα Β' ΕΠΣΜ). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Γαλανός): Θαναηλάκης, Χατζηθεοδώρου, Μενεξές Δ., Τσιφούτης Α.τ.Ε., Πεϊκίδης, Πρωτόγερος, Σπυριδόπουλος, Σαπάνης Γ., Σπυρόπουλος, Μάσκας Ν., Σίμος.

Ακόμη έπαιξαν και οι: Καραδημητρίου, Μπαλατσιός, Δελής, Ευθυμιάδης, Παπασωτηρίου, Πετρίδης, Μάσκας Σ., Παρπόρης, Κουρτενλής, Αμανατίδης.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΙΛΙΚΟ: Μαγνησιακός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 3-1


Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε χθες το απόγευμα (1/9/2024) στο γήπεδο του Γαλλικού, η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε από την ομάδα του Μαγνησιακού Ιωνίας (ομάδα Α' ΕΠΣΜ) με σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 40' έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του Μαγνησιακού, ο Πρωτόγερος με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας 0-1 για την Δόξα Πενταλόφου που ήταν σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς της Δόξας κ.Δημήτρης Γαλανός χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο και ως επί το πλείστον ήταν ποδοσφαιριστές του περσινού τμήματος της ακαδημίας Κ15. Ο Μαγνησιακός στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα κατάφερε και γύρισε το σκορ και με τέρματα των Μιζούρι (65', 77') και Κόρακα (90') πήρε μία άτυπη φιλική νίκη στην έδρα του.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7-9-2024 και ώρα 18:00 μ.μ., με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Πέντε Βρυσών (ομάδα Β' ΕΠΣΜ). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Γαλανός): Θαναηλάκης, Χατζηθεοδώρου, Τσιφούτης Α.τ.Κ., Τσιφούτης Α.τ.Ε., Σκέμπης, Παρπόρης, Σίμος, Πρωτόγερος, Σπυρόπουλος, Μάσκας Ν., Καραδημητρίου.

Ακόμη έπαιξαν και οι: Παπασωτηρίου, Μενεξές Χ., Σεΐζης, Πετρίδης, Μάσκας Σ., Αραμπατζής, Κουρτενλής, Δούμπαλας Π., Αμανατίδης, Τριανταφυλλίδης Κ., Γιαννουχαϊλίδης, Πεϊκίδης, Δελής.