Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου 2-2



Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας η Δόξα Πενταλόφου αναδείχθηκε ξανά ισόπαλη με σκορ 2-2 αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, ένας αγώνας που διεξήχθη σήμερα (2/9) το απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο του Προχώματος. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα στο 0-0. Στην επανάληψη οι Βαθυλακκιώτες μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μέσα σε ένα πεντάλεπτο να πετύχουν δύο πολύ όμορφα τέρματα με σκόρερ και των δύο γκολ τον Ατζαμιδάκη (53', 58'). Η Δόξα αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν αρχικά στο 82' ο Μελάς με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε σε 2-1 και εν συνεχεία στο 88' ο Βαχανελίδης έπιασε δυνατό σουτ από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Βαθυλάκκου και στην επαναφορά ο Λούντ με προβολή ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου Ι.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5-9-2020 και ώρα 18:30 μ.μ., στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιτλαχίδης, Κιτσούκης, Τσιφούτης, Τάκης, Αγγελής, Έλντι.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Βαλσαμής, Καραπέτοβ, Μελάς, Γρούτκας, Χαντζαρίδης, Λούντ, Βαχανελίδης, Καράμπελας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου