Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Αγίου Παύλου 0-1



Την ήττα γνώρισε σήμερα (27/9) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου από την συνώνυμη της του Αγίου Παύλου με σκορ 0-1. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Δόξα Αγίου Παύλου να περάσει και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ καθώς έχει κάνει 2 ισάριθμες νίκες ενώ η Δόξα Πενταλόφου χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στο ερχόμενο παιχνίδι μέσα στην Αγχίαλο, για προκριθεί κι αυτή στην επόμενη φάση. Στο παιχνίδι τώρα και στο 10ο λεπτό της συνάντησης η φιλοξενούμενη Δόξα Αγίου Παύλου πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δέδας έκανε μία σέντρα-σουτ μέσα από την περιοχή, ο Καράμπελας απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Μουρατίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση, χάνοντας κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την φάση του 62', όταν ο Μενεξές εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα Πενταλόφου, ο Τάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά και εν συνεχεία απομακρύνθηκε εγκαίρως πάνω από την τελική γραμμή από τους αμυντικούς του Αγίου Παύλου. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 3η και τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον ΜΑΣ Αγχιάλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3-10-2020 και ώρα 17:00 μ.μ., στο γήπεδο της Αγχιάλου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Μουρατίδης (10')
ΔΟΚΑΡΙ: Τάκης (62')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Κ. (Τοροσιάδης Ν. - Δημάκας Γ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Καράμπελας, Σαρίκης, Μενεξές, Σκέμπης, Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης, Γρούτκας, Πουμπουρίδης, Τάκης, Παναγιωτίδης, Μελάς (65' Αραμπατζούδης).
Δόξα Αγίου Παύλου (Μίλτος Πασχόπουλος): Μυλωνάς Φ., Ιγνατιάδης (60' Λαμπρόπουλος), Αδαλοζίδης, Πλακίδας, Τσιρωνάς, Μυλωνάς Π., Δέδας (85' Πόζογλου), Κοβλακάς, Κατεμίδης (74' Σαμαρινάς), Μουρατίδης (85' Μουμτζής), Γκροπάϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου