Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη-Δόξα Πενταλόφου 0-2



Με το "δεξί" ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε για τον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΜ την ομάδα της ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη με σκορ 0-2, ένας αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Παύλου. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα μπήκε πολύ δυναμικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Τσιφούτης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Δούκας δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα κι έτσι κατέληξε στα δίχτυα της Καλλιθέας, κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 42' η ομάδα της Καλλιθέας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κρασσά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στερνιώτης αλλά ο Καράμπελας με εντυπωσιακή απόκρουση, κράτησε το 0 στην εστία της Δόξας. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με τους Τάκη και Μελά αλλά και από στημένες φάσεις με εκτελεστή τον Μενεξέ αλλά τόσο η άμυνα της Καλλιθέας όσο και ο τερματοφύλακας Δούκας κατάφερναν και απομάκρυναν τον κίνδυνο από την εστία τους. Στο 77' η Καλλιθέα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παρασκευόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 85' η Δόξα "σφράγισε" την υπόθεση νίκη στο παιχνίδι, όταν ο Τάκης από τα αριστερά έβγαλε συρτή πάσα στον Αραμπατζούδη και ο αρχηγός της Δόξας με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΜ με αντίπαλο την Δόξα Αγίου Παύλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27-9-2020 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιφούτης (5'), Αραμπατζούδης (85')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Παρασκευόπουλος (77')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ιωακειμίδης Μ. (Ηλιάδης Κ. - Δεμερτζής Γ.)
ΑΕ Καλλιθέας Π.Φ. (Χρήστος Τεντόγλου): Δούκας, Βλάχος, Κοτσάκης, Νταλακούδης (87' Καλύβας), Ζαφειρίου, Δημακάκος, Μποχώρης, Τσακαλίδης, Στερνιώτης (53' Τσολακίδης), Κρασσάς, Βενέτης (46' Παρασκευόπουλος).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Καράμπελας, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιφούτης, Γρούτκας, Τσιτλαχίδης, Τάκης, Μενεξές (79' Παναγιωτίδης), Μελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου