Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΙΛΙΚΟ: Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου-Δόξα Πενταλόφου 1-3



Πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε να πάρει την πρώτη της φιλική νίκη σήμερα (9/9) το απόγευμα μέσα στο Ασβεστοχώρι καθώς κέρδισε με ανατροπή την τοπική Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου με σκορ 1-3. Οι γηπεδούχοι στο 32' του αγώνα κέρδισαν πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπασκάκης, κάνοντας έτσι το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ, όταν ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρσίκη. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες ήταν κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 τέρματα. Στο 55' ο Μελάς εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Τσιφούτης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καρσίκη, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Στο 63' δυνατό σουτ του Μελά από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ασβεστοχωρίου για το 1-2 της Δόξας. Στο 72' σουτ του Έλντι από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Καρσίκη και εν συνεχεία πέρασε άουτ. Το τελικό 1-3 για την Δόξα διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό του αγώνα από το δυνατό σουτ του Τσιφούτη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τονίδης.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 13-9-2020 και ώρα 18:00 μ.μ., στο γήπεδο των Κυμίνων.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Παύλος Μποΐκογλου): Καράμπελας, Σαρίκης, Μενεξές, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Λούντ, Χαντζαρίδης, Τσιφούτης, Τάκης, Μελάς, Έλντι.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τσιτλαχίδης, Παναγιωτίδης, Καραπέτοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου