Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ελευθεριακός-Δόξα Πενταλόφου 2-2



Βγάζοντας αντίδραση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Δόξα Πενταλόφου απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 μέσα στο Κορδελιό απέναντι στον τοπικό Ελευθεριακό. Οι Πενταλοφίτες παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 86', κατάφεραν μέσα σε 5 λεπτά να ισοφαρίσουν σε 2-2 και αν ήταν και λίγο πιο τυχεροί στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα με την κεφαλιά του Ζουμπούλη ίσως να έκαναν ακόμα και την ολική ανατροπή σε 2-3. Στο παιχνίδι τώρα και στο 5ο λεπτό σουτ του Τσιτηρίδη από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (7') ο Ελευθεριακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Σέφα με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα το Καράμπελα, κάνοντας το 1-0. Στο 10' σουτ του Καρασαββίδη Χ., η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 17' δυνατό ευθύβολο σουτ του Μποχώνη εκτός περιοχής, ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31' δυνατό σουτ του Φουρτζίου εκτός περιοχής, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα (36') ο Φουρτζίου έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Ζαχαριάδης έπιασε μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53' σουτ από τον Ζουμπούλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Στο 56' σουτ και πάλι από τον Ζουμπούλη, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία άουτ. Στο 63' δυνατό διαγώνιο σουτ του Ζαχαριάδη από τα αριστερά, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 86' και σε μία ανύποπτη φάση ο Δεκάκης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Ακούτας με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τον Ελευθεριακό. Σέντρα για την Δόξα και στην αμέσως επόμενη φάση (87') ο Ζουμπούλης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Ελευθεριακού βγαίνοντας τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα του Ελευθεριακού να αποκρούει ασθενώς και στην επαναφορά ο Φουρτζίου με κοντινή κεφαλιά σε άδεια εστία μείωσε το σκορ σε 2-1. Στο 89' πολύ δυνατό σουτ του Φουρτζίου εκτός περιοχής, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Φουρτζίου και ο Ζουμπούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων οι Πενταλοφίτες έχασαν δύο απίστευτες ευκαιρίες για κάνουν ακόμα και το 2-3. Στο 93' δυνατό σουτ του Παρούση εκτός μεγάλης περιοχής, ο Παπαδόπουλος πολύ δύσκολα απέκρουσε σε κόρνερ. Καρμπόν ίδια φάση με το δεύτερο γκολ της Δόξας, ο Φουρτζίου εκτελεί το κόρνερ, ο Ζουμπούλης πιάνει ωραία κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει εκατοστά μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Τελικό αποτέλεσμα 2-2. Διακριθέντες του αγώνα μπορούν να χαρακτηριστούν από πλευράς Δόξας ο αμυντικός Γιάννης Ζουμπούλης, ο οποίος πέρα από το γκολ που πέτυχε στο τέλος του παιχνιδιού βοήθησε αρκετά την ομάδα ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι ενώ από πλευράς Ελευθεριακού διακριθείς ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος απέκρουσε σε καίρια σημεία του αγώνα μεγάλες ευκαιρίες της Δόξας, αποτρέποντας στο τέλος να δεχθεί και ένα τρίτο τέρμα. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 4-12-2022 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.


Το φύλλο αγώνος:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-2
ΣΚΟΡΕΡ: Σέφα (7'), Ακούτας (86'), Φουρτζίου (87'), Ζουμπούλης (89')
ΔΟΚΑΡI: Ζουμπούλης (56')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καπρέτσος Κ. (Αλμπάντης Γ. - Κουντουράς Ε.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπουτσόγλου Πέτρος
Ελευθεριακός (Λάκης Θεολόγου-Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Σακκόγλου, Καραγεώργος, Καρασαββίδης Ι., Ακούτας, Λούλα (46' Λάμπρου), Θωμαΐδης (65' Συράκος), Σέφα, Φαρμάκης (80' Νίκα), Καρασαββίδης Χ. (80' Δεκάκης), Τσιτηρίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Μποχώνης, Τσιτλαχίδης, Ζουμπούλης, Γιαννακάκης, Ζαχαριάδης, Κωστάνογλου, Παπάζης (68' Αντωνίου), Φουρτζίου, Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου