Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΚΥΠΕΛΛΟ: Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου-Δόξα Πενταλόφου 1-2


Έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε στο φινάλε του αγώνα να πάρει την πρόκριση για την Γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ καθώς κέρδισε μέσα στον Βαθύλακκο τον τοπικό Σμυρναϊκό με σκορ 1-2. Ένα παιχνίδι στο οποίο να αναφέρουμε ότι οι Πενταλοφίτες ξεκίνησαν και τελείωσαν τον αγώνα με 10(!) μόλις ποδοσφαιριστές, έχοντας πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω της ημέρας καθώς είναι εργάσιμη. Παρόλες τις δυσκολίες όμως οι ποδοσφαιριστές του κ.Στεφανόπουλου ανταποκρίθηκαν στο παιχνίδι και κατάφεραν μάλιστα να πάρουν και την πρόκριση στο Κύπελλο όπου θα αντιμετωπίσουν στον Πεντάλοφο για την Γ' φάση την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Αξιοσημείωτο της συνάντησης ήταν ότι ο βασικός τερματοφύλακας της Δόξας Δημήτρης Καράμπελας αγωνίστηκε στην θέση του δεξιού μπακ, ίσως και για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Στο παιχνίδι τώρα και στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παρούσης με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταχτατζόγλου Α., κάνοντας έτσι το 0-1 για την Δόξα. Δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα έχασαν οι Πενταλοφίτες, όταν σε σουτ του Παρούση στο 22' και στο 28', ο τερματοφύλακας του Βαθυλάκκου Ταχτατζόγλου Α. αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του και στις δύο περιπτώσεις. Στο 35' συρτό σουτ του Σαρηγιάννη εντός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Γκρέκου. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61' του αγώνα ο Σμυρναϊκός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Τσισμαλίδης με ωραία ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα της Δόξας και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Στο 72' πάσα του Γιαννακάκη στον αμαρκάριστο Ζουμπούλη, ο δεύτερος δεν πρόλαβε να σουτάρει καθώς τελευταία στιγμή αμυντικός του Βαθυλάκκου έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ. Στα τελευταία 15 λεπτά το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με αρκετές χαμένες φάσεις εκατέρωθεν και για τις δύο ομάδες. Στο τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά του αγώνα οι Πενταλοφίτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Ζαχαριάδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Ζουμπούλης μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Ταχτατζόγλου Α., στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βαθυλάκκου, διαμορφώνοντας έτσι το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. MVP του αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο νεαρός τερματοφύλακας της Δόξας Κωνσταντίνος Γκρέκος, ο οποίος έκανε ουκ ολίγες αποκρούσεις στις μεγάλες ευκαιρίες του Βαθυλάκκου, κρατώντας έτσι το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 27-11-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο του Ελευθερίου-Κορδελιού.


Το φύλλο αγώνος:
ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Παρούσης (12'), Τσισμαλίδης (61'), Ζουμπούλης (90')
ΔΟΚΑΡΙ: Σαρηγιάννης (35')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τζίκας Φ. (Τυριακίδης Ν. - Παλάσκας Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αναστασιάδης Γεώργιος
Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου (Παύλος Μποΐκογλου): Ταχτατζόγλου Α., Πανταλέων, Τσισμαλίδης, Φελεκίδης, Παϊραζίδης, Ταχτατζόγλου Κ., Σένε, Ακασίδης, Σαρηγιάννης, Καπρέτσος (50' Πρέτσι Αλ.), Μαρμαρίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Γκρέκος, Καράμπελας, Ζαχαριάδης, Σγουράκης, Ζουμπούλης, Γιαννακάκης, Παπάζης, Αντωνίου, Φουρτζίου (46' Σαρίκης), Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου