Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2



Την ήττα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γνώρισε σήμερα το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου από την σκληροτράχηλη ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 1-2. Οι Πενταλοφίτες δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι παρόλο που ισοφάρισαν το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με ένα πανέμορφο τέρμα, πίεσαν ακόμη και για ένα δεύτερο γκολ αλλά μοιραία στη συνέχεια έγινε το 1-2 για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που το κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Στο παιχνίδι τώρα και στο 5ο λεπτό ο Παπαϊωάννου σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα (15') τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Παρούσης βγήκε τετ α τετ με τον Τοπουζλή, σούταρε δυνατά αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 17' ο Παπαοικονόμου έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Στεφανίδης έπιασε κοντινή κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Τσιτλαχίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 0-1 για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Στο 37' σουτ του Παρούση εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' σουτ του Παπαοικονόμου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το παιχνίδι, όταν ο Τσιτλαχίδης πάσαρε στον Κωστάνογλου κι αυτός με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στο Γ' του Τοπουζλή, πετυχαίνοντας ένα φανταστικό τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Πενταλοφίτες. Στο 69' σέντρα του Παπαϊωάννου από την αριστερή πλευρά, ο Γεωργιάδης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έπιασε καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, γράφοντας έτσι το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Στο 72' κεφαλιά του Τσίτα μέσα από την περιοχή, ο Καράμπελας με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 80' ο Ηρακλής Αμπελοκήπων έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζαφειρίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον αρχηγό της Δόξας, Βασίλη Σαρίκη. Στο 84' σέντρα-σουτ του Αναστασιάδη από τα δεξιά, ο Τοπουζλής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι Πενταλοφίτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζουμπούλη από τον Παναγιωτίδη αλλά ο διαιτητής κ.Μπούτσικος συνέχισε το παιχνίδι, μην καταλογίζοντας κάτι. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την Β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ "Σταύρος Ρεπανάς" με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 23-11-2022 και ώρα 14:30 μ.μ., στο γήπεδο του Βαθυλάκκου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιτλαχίδης (17' αυτ.), Κωστάνογλου (53'), Γεωργιάδης (69')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Ζαφειρίδης (80')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπούτσικος Α. (Νικολαΐδης Κ. - Κουφός Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (85' Σκέμπης), Μποχώνης, Τσιτλαχίδης, Ζουμπούλης, Γιαννακάκης, Ζαχαριάδης (76' Φουρτζίου), Κωστάνογλου, Αντωνίου (46' Παπάζης), Αναστασιάδης, Παρούσης.
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Κώστας Κορμαρής): Τοπουζλής, Μαυρομιχάλης, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Αντωνιάδης, Κωτούλας, Παπαοικονόμου (58' Σαλπιγγίδης), Ζαφειρίδης, Τσίτας (68' Βόσδου), Στεφανίδης (68' Γεωργιάδης), Αποστολίδης (58' Γαλάζιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου