Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου 2-1

 


Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε σήμερα το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου με σκορ 2-1 επί του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου, καθώς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων και χωρίς υπερβολή το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη και 4-0. Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 8ο λεπτό οι Πενταλοφίτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Παπάζης με ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρέτσι κάνοντας έτσι το 1-0 για την Δόξα. Τέσσερα λεπτά αργότερα (12') ο Παρούσης έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρέτσι και στην επαναφορά νέο δυνατό σουτ του Αναστασιάδη, η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βαθυλάκκου, κάνοντας το 2-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 14' σουτ από τον Σένε, η μπάλα στα χέρια του Καράμπελα. Στο 18' ο Παπάζης βρέθηκε τετ α τετ με τον Πρέτσι, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούσθηκε ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα του Βαθυλάκκου. Στο 25' εκτέλεση φάουλ από τον Αναστασιάδη για την Δόξα, ο Γιαννακάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το αδύναμο σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Πρέτσι. Στο 34' μακρινό σουτ από τον Παρούση άουτ. Στο 40' σέντρα του Παρούση από τα αριστερά και προβολή του Αναστασιάδη, η μπάλα αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς του Βαθυλάκκου σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα συνέχισε να πιέζει για να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρει παρόλο τις πολλές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Στο 52' σουτ του Παρούση εκτός περιοχής άουτ. Στο 58' δυνατό σουτ του Τσισμαλίδη εκτός περιοχής άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (63') δυνατό σουτ του Αναστασιάδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πρέτσι. Στο 66' μετά από αμυντική αδράνεια της Δόξας, ο Σένε βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καράμπελα, ο οποίος απέκρουσε αρχικά το σουτ του και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα. Στο 68' δυνατό σουτ του Παρούση από πλάγια θέση, ο Πρέτσι απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 70' σουτ του Μαρμαρίδη εκτός περιοχής άουτ. Στο 73' σουτ από προσπάθεια του Αναστασιάδη, η μπάλα κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (76') ο Σμυρναϊκός κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπρέτσου. Στο 85ο λεπτό του αγώνα λίγο έλειψε να γίνει και το 2-2 για τον Σμυρναϊκό, όταν μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας ο Σαρηγιάννης μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Καράμπελα και στη συνέχεια μπλόκαρε ενστικτωδώς τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 13-11-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο της Λητής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
To ΔΣ του Μ.Α.Σ. Δόξα Πενταλόφου ευχαριστεί θερμά την IdealKlima και τον Μηλώση Χρήστο για την προσφορά μιας ολοκαίνουργιας αθλητικής στολής προς την ομάδα, η οποία φορέθηκε για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου!

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Παπάζης (8'), Αναστασιάδης (12'), Καπρέτσος (76')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Παρούσης (12'), Αναστασιάδης (63'), Σαρηγιάννης (85')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπάτζιος Ε. (Τυριακίδης Ν. - Μπουρής Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Ηλίας
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (90' Πουμπουρίδης), Μποχώνης, Ζουμπούλης, Τσιφούτης, Γιαννακάκης, Παπάζης (77' Ζαχαριάδης), Κωστάνογλου, Καμπέρι (λ.τρ. 38' Αντωνίου), Αναστασιάδης, Παρούσης.
Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου (Παύλος Μποΐκογλου): Πρέτσι Αλ., Φελεκίδης (28' Ακασίδης), Παϊραζίδης, Μυλωνάς (λ.τρ. 56' Πανταλέων), Σαράντης (46' Σαρηγιάννης), Πρέτσι Α., Σένε (77' Ταχτατζόγλου), Σκατζούρης (28' Τσισμαλίδης), Σερέτης, Καπρέτσος, Μαρμαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου