Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Α.Ο. Παύλος Μελάς-Δόξα Πενταλόφου 0-0


Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α1' πήρε σήμερα μέσα στην Σταυρούπολη η Δόξα Πενταλόφου καθώς απέσπασε "λευκή" ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παύλου Μελά. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 11ο λεπτό ο Σαλτίρης έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (13') σουτ του Φουρτζίου από πλάγια θέση, ο έμπειρος Γρηγόρης Αθανασίου μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 18' κεφαλιά του Κασαπίδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30' ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, η μπάλα μετά από αναστάτωση που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Παύλου Μελά πέρασε την τελική γραμμή αλλά ο διαιτητής κ.Τζίκας ακύρωσε το τέρμα θεωρώντας ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ σε παίκτη των γηπεδούχων. Στο 37' σουτ του Αβραμίδη εκτός περιοχής, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Καράμπελα. Στο 41' κλασσική ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Μποχώνης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Αναστασιάδης έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε επικίνδυνα παράλληλα από την εστία του Αθανασίου. Στο 45' δυνατό σουτ από τον Κωνσταντινίδη, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' άλλη μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Δόξα, όταν ο Φουρτζίου βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 65' απάντηση από τον Παύλο Μελά με μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καλογεράκης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Καράμπελας εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα (75') σέντρα του Αναστασιάδη από τα δεξιά και κεφαλιά πάνω στην κίνηση από τον Ζουμπούλη, ο Αθανασίου δύσκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 79' διπλή χαμένη ευκαιρία έχασαν οι Πενταλοφίτες, όταν αρχικά ο Μποχώνης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα αποκρούσθηκε ασθενώς από τους γηπεδούχους και νέο σουτ μέσα στην αναμπουμπούλα από τον Κωστάνογλου, η μπάλα αποκρούσθηκε εκ νέου σε κόρνερ αυτή τη φορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτα ο Παύλος Μελάς προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις την εστία της Δόξας αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε ως είχε. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την εξ' αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 9-11-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
Α.Ο. ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τζίκας Φ. (Φακανάς Ι. - Αδαμόπουλος Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
Α.Ο. Παύλος Μελάς (Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης): Αθανασίου, Δαμιανίδης, Ξανθόπουλος (75' Ρουσιτάι), Κοσμούδης, Μπαλίου, Σαλτίρης (65' Σουβλατζής), Μαυροματίδης, Λυκίδης (53' Τσεκερίδης), Αβραμίδης (75' Κύρκος), Κασαπίδης (53' Καλογεράκης), Κωνσταντινίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Μποχώνης, Ζουμπούλης, Νικολαΐδης (λ.τρ. 36' Τσιτλαχίδης), Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Κωστάνογλου (86' Παπάζης), Φουρτζίου (λ.τρ. 53' Καμπέρι), Αναστασιάδης, Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου