Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Ρετζικίου 3-1


Φιλική νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε σήμερα το απόγευμα στον Πεντάλοφο η τοπική Δόξα Πενταλόφου απέναντι στην συνονόματη ομάδα της Δόξας Ρετζικίου. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 34' οι Πενταλοφίτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Χαζαρίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του Ρετζικίου πετυχαίνοντας αυτογκολ, 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (40') ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας Πενταλόφου, ο Χάρης Κιτσούκης ισοφάρισε το σκορ για την Δόξα Ρετζικίου με ωραίο πλασέ, κάνοντας έτσι το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 50ο λεπτό ο Αναστασιάδης με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-1 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 75' ο Παπάζης με μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά αλλά και με την βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρετζικίου, κάνοντας έτσι 3-1 για την Δόξα Πενταλόφου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Χρήστος Αραμπατζούδης): Καράμπελας, Σαρίκης, Μποχώνης, Σκέμπης, Ζουμπούλης, Γιαννακάκης, Πουμπουρίδης, Τσιτλαχίδης, Καμπέρι, Αναστασιάδης, Παπάζης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τσιτιρίδης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γκρέκος, Σγουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου