Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Δόξα Ασσήρου-Δόξα Πενταλόφου 1-0


Με το αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε σήμερα (23/10/2022) το απόγευμα μέσα στην Άσσηρο από την τοπική Δόξα Ασσήρου με σκορ 1-0. Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Σταύρου Σαράφη. Στο παιχνίδι τώρα και μόλις στο 5ο λεπτό η Δόξα Ασσήρου κατάφερε και άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ του Χωλίδη έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Παραλίκης. Στο 28' δυνατό σουτ του Στεφανίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48' ο Γιαννακάκης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα Πενταλόφου, ο Παρούσης από κοντά έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Κουγιουμτζόγλου σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 58' δυνατό σουτ του Παραλίκη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καράμπελα. Στο 63' δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη άουτ. Στο 68' ο Φουρτζίου εκτέλεσε κόρνερ για τους Πενταλοφίτες, ο Καρυπίδης έπιασε ωραία δυνατή κεφαλιά, η μπάλα αποκρούστηκε ενστικτωδώς τελευταία στιγμή εκ νέου σε κόρνερ από τους αμυντικούς της Ασσήρου. Την εκτέλεση του κόρνερ αυτή τη φορά ανέλαβε ο Αναστασιάδης, με τον Ζουμπούλη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ από την εστία της Ασσήρου. Στο 83' δυνατό σουτ του Τρόκα εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Καράμπελα. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 26-10-2022 και ώρα 16:15 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.


Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Χωλίδης (5')
ΔΟΚΑΡΙ: Παραλίκης (58')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χατζηβασιλείου Ι. (Καματάκης - Λαζαρίδης Μ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Στανούδης Δημήτριος
Δόξα Ασσήρου (Γιάννης Παγώνης): Κουγιουμτζόγλου, Τρόκας Α., Τσακιρίδης, Τσουλχάι, Χωλίδης, Παπαναστασίου, Σταμπουλής Γ. (83' Πεχλιβανίδης), Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης, Παραλίκης, Τρικαλόπουλος (90' Μίλκας Μ.).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (82' Τσιτλαχίδης), Μποχώνης (82' Ζαχαριάδης), Ζουμπούλης, Νικολαΐδης, Γιαννακάκης, Παπάζης (53' Αναστασιάδης), Τσιφούτης, Καμπέρι (66' Καρυπίδης), Φουρτζίου, Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου