Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΚΥΠΕΛΛΟ: Μακεδονικός Γέφυρας-Δόξα Πενταλόφου 0-1


Την πρόκριση για την Β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ πήρε σήμερα το απόγευμα μέσα στην Γέφυρα η Δόξα Πενταλόφου, επικρατώντας του τοπικού Μακεδονικού με το "φτωχό" 0-1. Ένα παιχνίδι οπού οι Πενταλοφίτες μπορούσαν να το τελειώσουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 5ο λεπτό της συνάντησης ο Παρούσης έπιασε δυνατό σουτ από τα δεξιά, ο Σαββούδης απέκρουσε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (9') οι φιλοξενούμενοι πήραν "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Αναστασιάδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει μετά από κόντρες στα δίχτυα του Σαββούδη, κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 30' ο Ζαχαριάδης έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Παπάζης μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ, ο Σαββούδης απέκρουσε ασθενώς και νέο σουτ από τον Παρούση άουτ. Στο 35' δυνατό σουτ του Παρούση, ο Σαββούδης απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 39' δυνατό σουτ του Μπίτση Κ. από πλάγια θέση, ο Καράμπελας σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 42' σουτ από τον Αναστασιάδη, η μπάλα στα χέρια του Σαββούδη. Στο 45' μεγάλη ευκαιρία για την Γέφυρα, όταν ο Μάστορας έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Καράμπελας εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56' δυνατό σουτ του Μπίτση Κ., ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα (66') ο Αντωνίου έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 77' σέντρα του Παρούση από την αριστερή πλευρά και μονοκόμματο σουτ του Φουρτζίου εντός περιοχής, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σαββούδη. Στο 84' ωραίο δυνατό σουτ του Παρούση εκτός περιοχής, ο Σαββούδης με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 88' σουτ του Σκενδέρη από πλάγια θέση, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την εξ' αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί πιθανώς την προσεχή Τετάρτη 2-11-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.


Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Αναστασιάδης (9')
ΔΟΚΑΡΙ: Φουρτζίου (77')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Αγγελόπουλος Κ. - Τσεχελίδης Ε.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Μακεδονικός Γέφυρας (Γιώργος Σταμάτης): Σαββούδης, Κατσώρας (90' Καλτσίδης), Πίτης, Καμπούρης, Τζιαφαλιάς, Τσιότσκας, Ζανάκης (55' Σκενδέρης), Χατζόπουλος (46' Βεργίδης), Μπίτσης Κ., Μάστορας, Κουρούνταης (65' Καφετζής).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σκέμπης (λ.τρ. 36' Σαρίκης), Ζαχαριάδης (46' Μποχώνης), Ζουμπούλης, Τσιτλαχίδης, Αντωνίου, Παπάζης (60' Φουρτζίου), Γιαννακάκης (60' Τσιφούτης), Καμπέρι, Αναστασιάδης (87' Νικολαΐδης), Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου