Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΣΜ: Αναβολή της 1ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας και μετάθεση της έναρξης της!!!


 

H Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μεταθέσει για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 την άρση της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σ’ όλη την επικράτεια, αναγκάζεται να αναβάλλει τη διεξαγωγή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022 και να τους μεταθέσει για το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας δηλώνει υπεύθυνα σ’ όλα τα σωματεία της ότι οριστικά και αμετάκλητα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022, γνωρίζοντας τις συνέπειες, ακόμη και αν η απόφαση της ΕΠΟ είναι αντίθετη απ’ αυτήν που αναμένουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ζητούμε συγγνώμη από όλα τα σωματεία της δύναμής μας για τις συνεχείς μεταβολές του προγραμματισμού μας και για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, καθώς ήμασταν υποχρεωμένοι, βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ, να ανακοινώνουμε εγκαίρως το πρόγραμμα των αγώνων.

Τα σωματεία μας να είναι βέβαια ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους προς κάθε κατεύθυνση, παρεμβαίνοντας καθοριστικά.

Δυστυχώς τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Εμείς προσπαθούμε να πράττουμε με υπευθυνότητα ότι είναι δυνατόν για τη δικαίωση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, πάντα προς όφελός τους και με γνώμονα την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι την περαιτέρω συρρίκνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου