Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Καμπανιακός-Δόξα Πενταλόφου 2-0

 


Από δύο στημένες φάσεις γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 σήμερα το απόγευμα στην Χαλάστρα η Δόξα Πενταλόφου από τον πρωτοπόρο και αήττητο Καμπανιακό. Ένα παιχνίδι που κατά κύριο λόγο τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα τον είχε ο Καμπανιακός, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δύο στημένες φάσεις που του δόθηκαν, επικρατώντας δίκαια της Δόξας με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 7' σουτ από πλάγια του Ξανθόπουλου άουτ. Στο 12' σουτ του Άλεξ Κοπάτσι από τα δεξιά άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα (20') σέντρα του Άλεξ Κοπάτσι και κοντινή κεφαλιά του Χριστοδουλίδη, η μπάλα μόλις άουτ. Στο 27ο λεπτό πρώτη χαμένη διπλή ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Γιαννακάκης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα απομακρύνθηκε ασθενώς από τους αμυντικούς του Καμπανιακού και στην επαναφορά νέο σουτ από τον Τσιφούτη, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Νιάνιου. Στο 41' ο Καμπανιακός κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Άλεξ Κοπάτσι από τον Σεΐζη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξανθόπουλος και με εύστοχο χτύπημα έκανε το 1-0 για τον Καμπανιακό. Στο 44' σουτ του Χαρίση εκτός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και 54' δυνατό σουτ του Καρατζάογλου εκτός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 64' σέντρα του Προσκυνητόπουλου από τα δεξιά και κεφαλιά του Παπάζογλου, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 67' ο Χαρίσης με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 2-0 για την ομάδα της Χαλάστρας. Στο 75' σουτ μακρινό του Αγγελή άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Παρούσης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Σαπάνης με προβολή πέτυχε γκολ αλλά ο διαιτητής της συνάντησης κ.Τικόζογλου το ακύρωσε ως οφσάιντ. Στο 78' σουτ του Προσκυνητόπουλου, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 80' σέντρα από τα δεξιά του Προσκυνητόπουλου και σουτ του Υψηλού, η μπάλα στα χέρια του Καράμπελα. Στο 86' κλασσική ευκαιρία για την Δόξα να πετύχει ένα σίγουρο τέρμα, όταν ο Παρούσης βρέθηκε μόνος τετ α τετ με τον Νιάνιο αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού. Στο 88' σουτ του Παπάζογλου σε κενή εστία άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την Γ΄φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ "Σταύρος Ρεπανάς" με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 15-12-2021 και ώρα 14:30 μ.μ., στο γήπεδο του Βαθυλάκκου.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Ξανθόπουλος (41' πέν.), Χαρίσης (67')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Νατσιόπουλος Δ. - Αγγελόπουλος Κ.)
Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Νιάνιος, Καρατζάογλου (70' Ρακαβίνας), Τάνγκου, Τσακίρης (83' Μαγούλας), Χριστοδουλίδης, Κοπάτσι Άλντι (63' Δάλλας), Ξανθόπουλος, Παπάζογλου, Κοπάτσι Άλεξ, Χαρίσης (83' Υψηλός), Προσκυνητόπουλος.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Σεΐζης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Αγγελής (77' Σπανίδης), Γιαννακάκης (56' Τζιώλης), Τσιφούτης, Σερέτης, Παρούσης, Σουχασβίλι (70' Πουμπουρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου