Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Ιωνικός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 1-0


Απρόσμενη ήττα στο 85' γνώρισε σήμερα (8-12-2021) το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου από την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας με σκορ 1-0, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣΜ. Ένα άδικο αποτέλεσμα για τους Πενταλοφίτες που ήταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα από την ομάδα των Διαβατών καθώς επίσης είχαν και 2(!) δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 18ο λεπτό η Δόξα χάνει την πρώτη της μεγάλη και μάλιστα διπλή ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Σερέτης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Τσοτουλίδη και στην επαναφορά νέο σουτ του Σαπάνη, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 27' σουτ πό πλάγια του Τζιώλη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσοτουλίδη. Δέκα λεπτά αργότερα (37') σουτ από τον Γιαννακάκη, ο Τσοτουλίδης αποσόβησε για μία ακόμη φορά τον κίνδυνο από την εστία του. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53' ο Ελληνίδης εκτέλεσε φάουλ για τον Ιωνικό, ο Καράμπελας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 63' σουτ του Παρούση από πλάγια θέση άουτ. Στο 85ο λεπτό του αγώνα ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μούρια με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 καθώς εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας. Παρ' όλα αυτά οι Πενταλοφίτες δεν το έβαλαν κάτω και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, "πάλεψαν" για να πετύχουν την ισοφάριση αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στο 87' δυνατό σουτ του Γιάννη Σαπάνη εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε για ακόμη μία φορά στο κάθετο δοκάρι του Τσοτουλίδη και τέλος στο 89' ανάποδο ψαλίδι του Πότσι μέσα από την περιοχή, ο Τσοτουλίδης κατάφερε να μπλοκάρει δύσκολα τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Καμπανιακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 12-12-2021 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο της Χαλάστρας (Καμπανιακού).

Το φύλλο αγώνος:
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μούρια (85')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Σερέτης (18'), Σαπάνης (87')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καπρέτσος Κ. (Τυριακίδης Ν. - Χατζηβασιλείου Β.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Ηλίας
Ιωνικός Ιωνίας (Εμιλιάνο Χαλιλάι): Τσοτουλίδης, Κακούρος (60' Ενοχίδης), Μαργαρίτης, Κακοτρίχης, Λιόντας, Λικέρι (51' Βογιατζής), Ελληνίδης, Τσακίρης, Μούρια, Πολίτης (86' Βανώκας), Μήτσικας (86' Λαζαρίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Σεΐζης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Αγγελής (60' Πότσι), Γιαννακάκης (86' Πουμπουρίδης), Τσιφούτης, Σερέτης, Παρούσης, Τζιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου