Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Αναγέννηση Χαλκηδόνας-Δόξα Πενταλόφου 0-0

 

Λευκή ισοπαλία είχαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Χαλκηδόνας, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση και η Δόξα Πενταλόφου "κόλλησαν" στο ισόπαλο χωρίς σκορ 0-0. Ένα μοιρασμένο παιχνίδι με λίγες φάσεις εκατέρωθεν για τις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα του αγώνα να κρίνεται εν τέλει δίκαιο. Να αναφέρουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα δόθηκε μία ανθοδέσμη από το ΔΣ της Αναγέννησης Χαλκηδόνας στον έμπειρο αμυντικό της Δόξας Γιάννη Σαπάνη, για την πολύτιμη τριετή παρουσία του στην ομάδα της Αναγέννησης. Στο παιχνίδι τώρα και στο 23' σέντρα του Καρέντζου από τα δεξιά και κεφαλιά του Τσαλώνη άουτ. Στο 40' τετ α τετ και σουτ του Τσαλώνη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Καράμπελα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' εκτέλεση κόρνερ του Τσαλώνη για την Χαλκηδόνα και κεφαλιά του Γάκη άουτ. Στο 65' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Σερέτης σούταρε από κοντά, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Πρέτσι. Πέντε λεπτά αργότερα (70') νέα μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Παρούσης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Σερέτης έπιασε την κεφαλιά και σχεδόν πάνω από την γραμμή απέκρουσε την μπάλα ο Πρέτσι. Στο 75' εκτέλεση φάουλ από τον Τζιώλη άουτ. Στο 80' σουτ του Παρούση από τα δεξιά, ο Πρέτσι μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 82' σουτ του Γιαννακάκη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο φινάλε του αγώνα (89') πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ και να πάρει την νίκη έχασε η ομάδα της Χαλκηδόνας, όταν ο Μπάλιος πλάσαρε από κοντά τον Καράμπελα, ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και ο Γιάννης Σαπάνης στην επαναφορά έδιωξε τη μπάλα ενστικτωδώς σε κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι ο εξ αναβολής αγώνας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 8-12-2021 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο των Διαβατών (Ιωνίας).

Το φύλλο αγώνος:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φουστανάς Κ. (Πάτρας Π. - Τσιώνης Ρ.)
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Βασίλης Καστανιώτης): Πρέτσι, Κουνουπάκης Π., Χαριζάνης Κ., Παπαδημητρίου, Γάκης Δ., Ταρταμπούκας (65' Ζαρμπής Δ.), Νίκιας, Καρέντζος, Τζίμας (76' Ανθόπουλος), Τσαλώνης, Μπάλιος.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζιώλης (84' Αγγελής), Σεΐζης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Σαρίκης, Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Σερέτης (84' Πότσι), Παρούσης, Αγγελίδης (32' Σουχασβίλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου