Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Δόξα Πενταλόφου-Α.Ε. Ευόσμου 1-0


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2021 η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε την δυνατή ομάδα της ΑΕ Ευόσμου με τελικό σκορ 1-0. Ένα παιχνίδι που σε όλη τη διάρκεια του διεξήχθη κάτω από πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά η Δόξα έχοντας στο δεύτερο ημίχρονο και τον αέρα υπέρ της κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο νικητήριο τέρμα, που της δίνει πολύτιμη βαθμολογική ανάσα μετά τις δύο ήττες που έκανε το προηγούμενο διάστημα εκτός έδρας με Ιωνικό και Καμπανιακό. Στο παιχνίδι τώρα και μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σερέτης έπιασε δυνατό κοντινό σουτ μετά την αμυντική αδράνεια της Ένωσης, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα και εν συνέχεια διώχτηκε από τους αμυντικούς του Ευόσμου. Στο 7' σουτ από πλάγια του Σαρίκη, ο Μπαλάφας μπλόκαρε τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα (10') κλασσική ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Παρούσης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Μπαλάφας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 17' μετά από αμυντική αδράνεια της Δόξας, ο Καρανδρέας σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Καράμπελα κι εν συνεχεία άουτ. Στο 21' σουτ από προσπάθεια του Σουχασβίλι, ο Μπαλάφας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρενάτο Ντόκου από τον Γιάννη Σαπάνη. Ο Καμπέρι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν ευστόχησε καθώς ο Καράμπελας με φοβερή εκτίναξη απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 28' σέντρα του Τσιφούτη μέσα από την περιοχή και κεφαλιά του Σερέτη, ο Μπαλάφας σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα (33') νέα κεφαλιά του Σερέτη μετά από σέντρα του Παρούση, η μπάλα στα χέρια του Μπαλάφα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2') δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα κ.Παπαδόπουλος να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αμυντικό της Δόξας Γιάννη Τσιτλαχίδη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47ο λεπτό η ΑΕ Ευόσμου μένει κι αυτή με 10 παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Αλέξη Κυριακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 50' ψηλοκρεμαστό σουτ του Παρούση από την αριστερή πλευρά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Μπαλάφα. Στο 57' μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση, όταν ο Χιντασέλι σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο Καράμπελας απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα (60') οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 9 παίκτες αυτή τη φορά στο γήπεδο λόγω αποβολής του Θεόδωρου Θωμαΐδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Πενταλοφίτες μετά από αυτήν την εξέλιξη έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και τον αέρα υπέρ τους κατάφεραν στο 69ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σεΐζης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Παρούσης με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα, κάνοντας έτσι το 1-0 για την Δόξα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 74' σέντρα του Σεΐζη από τα δεξιά και προβολή του Παρούση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 76' δυνατό ευθύβολο σουτ του Αγγελή εκτός περιοχής, ο Μπαλάφας με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 82' σουτ του Γιαννακάκη από πλεονεκτική θέση, ο Μπαλάφας για ακόμη μία φορά απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 84' δυνατό σουτ του Σουχασβίλι εκτός περιοχής άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 31-12-2021 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Παρούσης (69')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Σερέτης (3'), Καρανδρέας (17')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Τσιτλαχίδης (45'), Κυριακίδης (47'), Θωμαΐδης (60')
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Καμπέρι (25')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαδόπουλος Γ. (Κουφός Α. - Τσιώνης Ρ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Σεΐζης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Αγγελής, Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Σερέτης, Παρούσης, Σουχασβίλι (89' Σπανίδης).
Α.Ε. Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής): Μπαλάφας, Κυριακίδης, Κοτανίδης (85' Αποστολίδης), Μπαλίου, Κώτσιας, Βουτσάς, Ντόκου, Μακρής (54' Κυρίτσης), Καμπέρι (46' Χιντασέλι), Καρανδρέας, Θωμαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου