Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΚΥΠΕΛΛΟ: Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου-Δόξα Πενταλόφου 0-1


Μεγάλη νίκη-πρόκριση στην εκπνοή του αγώνα πήρε σήμερα (15-12-2021) το μεσημέρι στον Βαθύλακκο η Δόξα Πενταλόφου, η οποία επικράτησε του τοπικού Σμυρναϊκού με σκορ 1-0, παίρνοντας έτσι το εισητήριο για την Δ' φάση των 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΜ "Σταύρος Ρεπανάς". Οι Πενταλοφίτες για ακόμη μία φορά ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ του Σμυρναϊκού δίχως όμως να μπορέσουν να σκοράρουν από νωρίς, με αποτέλεσμα στο 88' του αγώνα να πετύχουν το νικητήριο τέρμα και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο στο 14' σουτ του Τζιώλη από πλάγια, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Σμυρναϊκού. Στο 22' σουτ του Σουχασβίλι εκτός περιοχής άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (27') νέο σουτ και πάλι του Σουχασβίλι άουτ. Στο 38' κεφαλιά του Τσιφούτη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από την εστία του Χατζόπουλου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' κλασσική ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Σερέτης πλάσαρε από κοντά τον Χατζόπουλο, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 56' σουτ του Παρούση, ο Χατζόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 62' πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον Βαθύλακκο, όταν ο Σαρηγιάννης έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 67' παράλληλη μπαλιά του Τζιώλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα παικτών και κατέληξε άουτ. Στο 76' ο Σουχασβίλι εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Τσιφούτης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και μετά από αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Σμυρναϊκού η μπάλα από κόντρα πέρασε εκ νέου σε κόρνερ. Στο 82' σουτ του Σπανίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Παρότι όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγούνταν στην ημίωρη παράταση, στο 89' η Δόξα κατάφερε και πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα, όταν ο Σουχασβίλι έβγαλε ωραία μπαλιά από τα αριστερά για τον Σερέτη, αυτός πάσαρε στον Σπανίδη και με δυνατό κοντινό σουτ του τελευταίου έγινε το 0-1 για την Δόξα Πενταλόφου μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την Α.Ε. Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 19-12-2021 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σπανίδης (89')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αραμπατζής Γ. (Τυριακίδης Ν. - Νικολής Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου (Ηλιάς Ζωμένος): Χατζόπουλος, Σένα, Παντελέων (72' Λαφτσίδης Μ.), Φελεκίδης, Κοσμίδης, Τσελεκίδης, Θανάκος (60' Μίλκας), Σκατζούρης, Σαρηγιάννης, Καραμουκίδης, Παπαζιάκας (72' Τοκατλίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Γκρέκος (46' Καράμπελας), Σπανίδης, Μενεξές, Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης, Γιαννακάκης, Τζιώλης, Πουμπουρίδης (70' Σαρίκης), Σερέτης, Παρούσης, Σουχασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου