Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ηλίας Σαπάνης στο dokari.gr:Δύσκολα θα έχει τύχη η Δόξα Πενταλόφου


Απογοητευμένος ο τεχνικός των κυανέρυθρων, μιλά στο dokari.gr για την τελευταία αγωνιστική με τον Όλυμπο Κέρκυρας και τον πιθανό υποβιβασμό, αφού δεν πιστεύει σε «γκέλες» της Καστοριάς ή του Πυρσού Γρεβενών. Έξι οι απόντες, πιθανή απόσυρση ο Μ. Σαπάνης.
Δεν πιστεύει σε... θαύματα ο Ηλίας Σαπάνης. Ο νεαρός τεχνικός της Δόξας Πενταλόφου, παρά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (εκτός έδρας ισοπαλίες με Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και νίκη εντός με Κορδελιό) δεν θεωρεί τόσο πιθανή τη σωτηρία για την ομάδα του στην αυριανή τελευταία αγωνιστική, μιλώντας στο dokari.gr
«Εμείς καταρχήν πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να κερδίσουμε τον Όλυμπο Κέρκυρας στην έδρα μας παρά τις απουσίες και να περιμένουμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας ματς, θα είμαστε και ελλιπείς. Δύσκολα να έχουμε τύχη πάντως. Πρέπει να γίνει ένα θαύμα. Ή να μην κερδίσει στο Κορδελιό η Καστοριά, ή να χάσει ο Πυρσός Γρεβενών στην Κρανούλα. Τότε ισοβαθμούμε με τον Πυρσό και ίσως μετρήσει η διαφορά τερμάτων».
«Κάναμε μεγάλο αγώνα και ίσως χάσουμε τη σωτηρία για πολύ λίγο. Αναγνωρίζω την προσπάθεια των παικτών, είμαι ευχαριστημένος, δεν κατηγορώ κανέναν. Η τύχη δεν είναι στα χέρια μας, δεν εξαρτάται από εμάς. Κάναμε αγώνα, αλλά έτσι είναι η μπάλα, άλλοι χαίρονται, άλλοι κλαίνε. Τίποτα δε θεωρώ πιθανό και τίποτα απίθανο. Στην Ελλάδα όλα γίνονται, απλά συνήθως αλλιώς παίζονται τα πρώτα ματς και αλλιώς τα... τελευταία! Για τη Δόξα Πενταλόφου όπως και να έχει ήταν μια ιστορική χρονιά και ίσως πέσουμε με... 49 βαθμούς!».
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης για τους Θεσσαλονικείς θα μείνουν οι τιμωρημένοι Μ. Σαπάνης, Φλαρούντζος, Ταϊρης, Σαραμουρλής, Γ. Σαπάνης, αλλά και ο τραυματίας Γαβριηλίδης. Παράλληλα, εκτός απροόπτου ο Μίλτος Σαπάνης, ο έμπειρος γηγενής μέσος, αποσύρεται στην ηλικία των 38 από την ενεργό δράση, μετά από λαμπρή καριέρα σε πολλές ομάδες (όπως Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ηρακλής, Καβάλα, Ιωνικός, Πανηλειακός, Θρασύβουλος, Αγροτικός Αστέρας, Νάουσα κ.α.).
ΠΗΓΗ: dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου