Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ


Το τελευταίο της χαρτί θα παίξει η Δόξα Πενταλόφου με αντίπαλο την Καστοριά και από αυτό το παιχνίδι θα κριθεί ποιός θα παραμείνει στη κατηγορία.Ένας αγώνας που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί "Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ" που θα γίνει την Τετάρτη 14-5-2014 στις 17:00 μ.μ στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς όπου θα υπάρξει αρκετό ενδιαφέρων καθώς και οι δύο ομάδες είναι με την θηλιά στο λαιμό.

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΚΑΣ,ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:


Ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος Καστοριάς είναι αθλητικό σωματείο που εδρεύει στην ομώνυμη Καστοριά. Είναι από της ιστορικότερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας και η πρώτη που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1980, κατά την 38η διεξαγωγή του. Ο ΑΓΣ Καστοριάς ιδρύθηκε στις 6 Αυγούστου 1963 με την συγχώνευση των ομάδων της Καστοριάς: ΆρηΑτρόμητουκαι Ορεστιάδας. Ξεκίνησε από τη Β΄ Εθνική το 1963 και το 1974 ανέβηκε στην Α΄ Εθνική. Η Καστοριά κερδίζει για πρώτη φορά την άνοδο της στην Α' Εθνική την περίοδο 1973-1974 όταν τερμάτισε πρώτη στον τρίτο όμιλο της Β' Εθνικής. Την πρώτη νίκη της στην Α' Εθνική την έκανε με την έναρξη του πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς στις 29 Σεπτεμβρίου 1974, όταν κέρδισε τον επίσης νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 με γκολ του Ανέστη Αφεντουλίδη.
Ενδοξότερη στιγμή στα χρονικά του συλλόγου αποτελεί η 25η Μαϊου του 1980, όπου η Καστοριά κατόρθωσε να σπάσει το κατεστημένο και να στρέψει πάνω της τα φώτα όλης της Ελλάδας, όντας η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατέκτησε τίτλο, όταν έπειτα από θριαμβευτική  πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-2 τον Ηρακλή στον αξέχαστο εκείνο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας!
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
ΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (8.000 ΘΕΣΕΙΣ):

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
ΚΑΙΡΟΣ:Αραιή συννεφιά 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ:17-20 °C
ΑΝΕΜΟI:4 μποφόρ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ:ΒΔ
ΥΓΡΑΣΙΑ:46-50%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου