Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-3


Τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣΜ γνώρισε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Πενταλόφου η τοπική Δόξα, η οποία ηττήθηκε και μάλιστα με ολική ανατροπή του σκορ (2-3) από τον ψυχωμένο και νεανικό σήμερα Ηρακλή Αμπελοκήπων. Οι Πενταλοφίτες αν και μέχρι το 68' του αγώνα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν και σε διάστημα 15 λεπτών έγινε η ολική ανατροπή σε 2-3 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που περνάει στην επόμενη (Δ') φάση του θεσμού. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν κυρίαρχη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Στο 5ο λεπτό τετ α τετ και σουτ του Παρούση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (8') ο Αναστασιάδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Γιαννακάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 32' εκτέλεση κόρνερ από τον Παπάζη και ανάποδο ψαλίδι του Αναστασιάδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φραντζανά. Στο 43' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αναστασιάδης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Παρούση, αυτός εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Ηρακλή Αμπελοκήπων και με πλασέ έκανε το 1-0 για την Δόξα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48' ο Γεωργιάδης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Καράμπελα. Τέσσερα λεπτά αργότερα (52') η Δόξα πήρε "αέρα" δύο τερμάτων, όταν ο Παρούσης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Καμπέρι έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραία ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-0. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Πενταλοφίτες θα έπαιρναν μία άνετη πρόκριση, το σκηνικό άλλαξε από το 68' κι έπειτα της αναμέτρησης. Στο 69' ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Λάζαρος Σαλπιγγίδης με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του πρώτου τέρματος από τους φιλοξενούμενους και στο 71' ισοφαρίζουν το σκορ σε 2-2 έπειτα από γκολ που πέτυχε με διαγώνιο σουτ ο επίσης νεοεισελθών Δημήτρης Παπαοικονόμου. Στο 75' ο Κωστάνογλου εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και βγήκε κόρνερ. Στο 84' έγινε η ολική ανατροπή του σκορ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-3 για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Στο 86' σουτ του Στεφανίδη εκτός περιοχής, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 89' δυνατό σουτ του Κωστάνογλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Φραντζανάς ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, στο γήπεδο του Βαθυλάκκου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν μετά τις εορτές των Χριστουγέννων από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Παρούσης (43'), Καμπέρι (52'), Σαλπιγγίδης (69', 84'), Παπαοικονόμου (71')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Αναστασιάδης (32'), Γεωργιάδης (48')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Πάτρας Π. - Φράγιος Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζόλης, Σαρίκης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Παπάζης (54' Σγουράκης), Κωστάνογλου, Καμπέρι, Αναστασιάδης, Παρούσης.
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Κώστας Κορμαρής): Φραντζανάς, Παρούτογλου, Μπενάκης, Βόσδου, Μέτα, Τούλας, Αταλασίδης (58' Σαλπιγγίδης), Γυμνόπουλος (58' Παπαοικονόμου), Γεωργιάδης, Γαλάζιος, Χατζηπαναγής (58' Στεφανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου