Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Ασσήρου 0-2


Την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα με το ίδιο σκορ 0-2 γνώρισε σήμερα (18/12) το πρωί στον Πεντάλοφο η τοπική Δόξα Πενταλόφου από την έμπειρη και καλοδουλεμένη ομάδα της Δόξας Ασσήρου. Οι Πενταλοφίτες έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμού (Σαρίκης, Ζουμπούλης, Φουρτζίου, Τσιτλαχίδης, Νικολαΐδης) δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι ούτε από το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία Άσσηρο που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε 3 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο "καθάρισε" την υπόθεση νίκη σχετικά εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 14' δυνατό σουτ του Σταμπουλή Γ. εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 19' σουτ του Τρικαλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 22' ωραίο δυνατό σουτ του Παραλίκη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Καράμπελας εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 27' σέντρα του Τρόκα από τα δεξιά και κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 32' πρώτη καλή ευκαιρία από πλευράς Δόξας Πενταλόφου όταν ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Καμπέρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας Κουγιουμτζόγλου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 35' σέντρα του Τρόκα από την δεξιά πλευρά και κοντινή κεφαλιά του Τρικαλόπουλου, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση (36') αναμπουμπούλα στην άμυνα της Δόξας Πενταλόφου έπειτα από κόρνερ, ο Τρόκας σούταρε από κοντά και ο Καράμπελας απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Ασσήρου μπήκε πιο αποφασιστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος, το έκανε πράξη στο δεύτερο κλειδώνοντας τη νίκη στο πρώτο πεντάλεπτο μάλιστα της επανάληψης. Στο 47' ο Παραλίκης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά κι ο Κωνσταντινίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 0-1. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν οι Πενταλοφίτες και στο 49' δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Παραλίκης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Τρικαλόπουλο κι ο έμπειρος φορ με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-2 για την Άσσηρο. Στο 54' σουτ του Παπάζη εκτός περιοχής άουτ. Στο 65' δυνατό διαγώνιο σουτ του Παρούση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουγιουμτζόγλου. Δέκα λεπτά αργότερα (77') σουτ του Παραλίκη εκτός περιοχής άουτ. Στο 82' δυνατό σουτ του Παρούση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κουγιουμτζόγλου. Στο 85' διαγώνιο σουτ του Μίλκα εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 87' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη, ο Κουγιουμτζόγλου εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 90' μακρινό σουτ του Τσακιρίδη, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα και τελευταίο για το 2022 είναι για την Γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ "Σταύρος Ρεπανάς" με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 21-12-2022 και ώρα 14:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.


Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Κωνσταντινίδης (47'), Τρικαλόπουλος (49')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παγώνης Κ. (Φακανάς Ι. - Τσακιρόπουλος Αλ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Εμμανουήλ
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζόλης, Ζαχαριάδης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Παπάζης, Κωστάνογλου, Καμπέρι, Αναστασιάδης (67' Μποχώνης), Παρούσης.
Δόξα Ασσήρου (Γιάννης Παγώνης): Κουγιουμτζόγλου, Τρόκας Α. (73' Πεχλιβανίδης), Τσακιρίδης, Τσουλχάϊ, Χωλίδης, Κόκολας, Σταμπουλής Γ. (80' Μίλκας Μ.), Στεφανίδης Α., Κωνσταντινίδης (80' Βλαχάκης), Παραλίκης, Τρικαλόπουλος (86' Αγγελίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου