Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-ΑΕ Ευόσμου 0-2


Πραγματοποιώντας άλλη μια μέτρια εμφάνιση η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε σήμερα (14-12-22) στον Πεντάλοφο από την πρωτοπόρο ΑΕ Ευόσμου με τελικό σκορ 0-2. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 15ο λεπτό ο Χιντασέλι απείλησε πρώτος την εστία του Καράμπελα αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 27' δυνατό σουτ του Παρούση μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29' σέντρα του Τανγκου από τα αριστερά και κεφαλιά του Ντόκου, η μπάλα στα χέρια του Καράμπελα. Στο 38' ο Αναστασιάδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αργυρόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα (40') ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ για την Ένωση, ο Κώτσιας έπιασε μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 43' δυνατό ευθύβολο σουτ του Καρατζάογλου εκτός περιοχής άουτ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' ο Μποχώνης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 55' ο Τσιτλαχίδης ανέτρεψε τον Ματζίρη και ο διαιτητής του αγώνα κ.Παπαδόπουλος καταλόγισε την εσχάτη των ποινών υπέρ της ΑΕ Ευόσμου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαντζίρης αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει καθώς ο Καράμπελας απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα (58') οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Χιντασέλι σούταρε από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και πριν περάσει την τελική γραμμή ο Μαντζίρης ανενόχλητος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 65' σουτ του Περτσιούνη εντός περιοχής, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 68' τετ α τετ και σουτ του Χιντασέλι, ο Καράμπελας απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 73' σέντρα σουτ του Τζόλη από τα δεξιά, ο Αργυρόπουλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 85' η ΑΕ Ευόσμου κερδίζει και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή και πάλι του Μαντζίρη από τον Καράμπελα. Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο νεοεισελθών Καρανδρέας και από τα έντεκα βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα, διαμορφώνοντας έτσι το 0-2 για την ΑΕ Ευόσμου. Στο 90' εκτέλεση φάουλ του Κωστάνογλου για την Δόξα, ο Αργυρόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την Δόξα Ασσήρου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 18-12-2022 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μαντζίρης (58'), Καρανδρέας (85' πέν.)
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Μαντζίρης (55')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαδόπουλος Γ. (Ντάβελας Α. - Τζίκας Ε.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μαυρίδης Ζαχαρίας
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (57' Τζόλης), Μποχώνης, Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης, Γιαννακάκης, Ζαχαριάδης (62' Καμπέρι), Κωστάνογλου, Παπάζης, Αναστασιάδης (74' Αντωνίου), Παρούσης.
ΑΕ Ευόσμου (Γιώργος Τσουκαλίδης): Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος Λ., Τάνγκου, Κώτσιας, Γκάρας, Περτσιούνης, Χιντασέλι (88' Κυριακίδης), Καρατζάογλου, Μαντζίρης (88' Μπενεχούτσος), Διαμαντίδης (82' Καρανδρέας), Ντόκου (69' Τσέλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου