Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με αριθμούς!


Η Ομάδα την σεζόν 2019-20, Όρθιοι από αριστερά: προπ. Παύλος Μποΐκογλου, Χρήστος Αραμπατζούδης, Μανώλης Αγγελής, Ντάνιελ Κάνι, Κώστας Σκέμπης, Γιάννης Τσιτλαχίδης, Γιάννης Ατέσης, Δημήτρης Σίμος, Γιώργος Ξανθόπουλος, Νίκος Μάσκας.
Καθιστοί από αριστερά: Βασίλης Σαρίκης, Χάρης Κιτσούκης, Αντώνης Τάκης, Μιχάλης Τεγκελίδης, Γιώργος Πουμπουρίδης, Βάϊος Παπαδημητρίου, Σάκης Τσιφούτης, Βασίλης Τζιώλης.

Την καλύτερη πορεία από την ίδρυση της μέχρι τώρα πραγματοποιεί την φετινή αγωνιστική περίοδο 2019-20 η Δόξα Πενταλόφου καθώς με τη συμπλήρωση του 1ου γύρου, η ομάδα φιγουράρει στην 1η θέση του Α' ομίλου της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΜ με 37 βαθμούς και μάλιστα αήττητη από την αρχή του Πρωταθλήματος.

Οι Πενταλοφίτες έχουν σπάσει επίσης ένα απίστευτο ρεκόρ με την φετινή αήττητη πορεία τους διότι την αγωνιστική σεζόν 1988-89 όταν η Δόξα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μέχρι και την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας τότε και αήττητη με 13/13 νίκες (υπήρχε και ένα ρεπό) ώσπου να έρθει το φινάλε του πρώτου γύρου για να χάσει την 15η αγωνιστική για πρώτη φορά (και τελευταία εκείνη την περίοδο) μέσα στο γήπεδο της Σταυρούπολης από την πολύ δυνατή εκείνη την εποχή Αστραπή Κυψέλης με σκορ 4-1.

Η Δόξα Πενταλόφου τώρα στο φετινό Πρωτάθλημα 2019-20 σε 15 αγώνες έχει πετύχει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες ενώ δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα.

Συνολικά έχει πετύχει 31 γκολ και έχει δεχθεί μόνο 10(!) γκολ, έχοντας την καλύτερη άμυνα στον Α' όμιλο της Α' Κατηγορίας όπου και αγωνίζεται.

Την μεγαλύτερη εντός έδρας ευρεία νίκη την πέτυχε την 4η αγωνιστική με αντίπαλο την Δόξα Ρετζικίου, την οποία είχε κερδίσει με σκορ 4-1 ενώ η μεγαλύτερη νίκη εκτός έδρας ήταν αυτή επί του Μακεδονικού Γέφυρας με σκορ 1-4 για την 12η αγωνιστική.

Στα 8 εντός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία και 
γκολ: 20 υπέρ (καλύτερη επίθεση εντός έδρας μαζί με Αχιλλέα Τριανδρίας και Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης)-6 κατά (3η καλύτερη άμυνα εντός έδρας).

Τέλος στα 7 εκτός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και γκολ: 11 υπέρ-4 κατά (καλύτερη άμυνα εκτός έδρας μαζί με Αχιλλέα Τριανδρίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου