Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Αίας Ευόσμου 1-0



Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε σήμερα το πρωί και την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου με σκορ 1-0. Οι Πενταλοφίτες πλέον είναι πρωταθλητές χειμώνα στον όμιλο τους διότι είναι μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και την καλύτερη άμυνα στον Α' όμιλο με μόλις 10(!) γκολ παθητικό. Πριν την περιγραφή του αγώνα να αναφέρουμε ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τον διαιτητή κ.Μπάτζιο για τον άδικο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Τριανδρίας, Στέλιου Τσιρανίδη. Στο παιχνίδι τώρα και μόλις στο 4ο λεπτό σουτ του Αραμπατζούδη εκτός περιοχής, ο Κουγιουμτζίδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 14' σουτ του Τσιτλαχίδη άουτ. Στο 16' επικίνδυνο σουτ του Πιστόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ξανθόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (18') σουτ του έμπειρου Μπάμπη Γαβρίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23' η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αγγελή από τον τερματοφύλακα Κουγιουμτζίδη. Ο έμπειρος Νίκος Μάσκας ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0 για τους Πενταλοφίτες. Στο 26' εκτέλεση κόρνερ από τον Τζιώλη και κοντινή κεφαλιά του Αγγελή, η μπάλα στα χέρια του Κουγιουμτζίδη. Στο 28' δυνατό σουτ του Νικολαΐδη εντός περιοχής, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 31' εκτέλεση φάουλ από τον Χρήστο Αραμπατζούδη, ο Κουγιουμτζίδης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 36' σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή, ο Ξανθόπουλος ενστικτωδώς μπλόκαρε τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' εκτέλεση φάουλ από τον Αραμπατζούδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Κουγιουμτζίδη. Στο 57' σουτ του Μάσκα από μακρινή απόσταση, ο Κουγιουμτζίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 63' εκτέλεση φάουλ από τον Κιλινγκαρίδη για τον Αία, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο 65' ωραίο πάρσιμο της μπάλας και σέντρα του Νίκου Μάσκα από την δεξιά πλευρά, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Αγγελή, ο οποίος επιχείρησε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κουγιουμτζίδη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Αία. Στο 74' εκτέλεση κόρνερ από τον Τζιώλη, ο Μάσκας έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 78' συρτή σέντρα από τα δεξιά του Μάσκα και πλάσε του Τάκη άουτ. Στο 81' μακρινό σουτ του Μάσκα άουτ. Στο 84' σουτ από κοντά του Πουμπουρίδη, η μπάλα πέρασε παράλληλα άουτ από τα καρέ του Κουγιουμτζίδη. Στο 87' δυνατό σουτ του Τσιτλαχίδη μετά από πάσα του Σίμου, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί μετά τις εορτές των Χριστουγέννων στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3-1-2020 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (23' πέν.)
ΔΟΚΑΡΙ: Κιλινγκαρίδης (63')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπάτζιος (Κατσαντούρας - Κουντουράς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λημνιός Νικόλαος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι, Κιτσούκης (89' Ατέσης), Τσιτλαχίδης, Μάσκας, Αγγελής (65' Σίμος), Τάκης (77' Πουμπουρίδης).
Αίας Ευόσμου (Θανάσης Μπαλάσκας): Κουγιουμτζίδης, Χιμετίδης, Κιλινγκαρίδης, Δάσιος, Νικολαΐδης (24' Καλεμκερίδης), Γαβρίδης, Μιχαλόπουλος (64' Λαζαρίδης), Καρράς, Παπατριανταφύλλου (76' Αρκουτζίδης), Πιστόπουλος, Κουμουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου