Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Αστέρας Αμπελοκήπων-Δόξα Πενταλόφου 0-2



Πολύ μεγάλη νίκη έκανε σήμερα (15/12) το πρωί στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε τον τοπικό Αστέρα Αμπελοκήπων με το καθαρό σκορ 0-2, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του εντός έδρας ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 8ο λεπτό του αγώνα, ο Τσιτλαχίδης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αμανατίδη και στη συνέχει πέρασε άουτ. Στο 33' μακρινό σουτ του Μάσκα, ο Αμανατίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα (38') ο Κιτσούκης πάσαρε συρτά προς τον Μάσκα κι αυτός χωρίς να δυσκολευθεί με ωραίο σουτ εντός περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ την Δόξα Πενταλόφου. Στο 41' δυνατό σουτ του Τεμέλκου εκτός περιοχής, ο Ξανθόπουλος εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' ο Τσιτλαχίδης έπιασε καλοτραβηγμένο σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 49' δυνατό σουτ του Χατζηαγοράκη εκτός περιοχής άουτ. Δύο λεπτά μετά (51') ο Κιτσούκης και πάλι έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Τζιώλη, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Αμανατίδη και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2 για τους Πενταλοφίτες. Στο 64' σουτ του Κιτσούκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 73' κεφαλιά από τον Μάσκα, ο Αμανατίδης με υπερπροσπάθεια απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 79' δυνατό σουτ του Κιτσούκη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αμανατίδη. Στο 83' σουτ αδύναμο του Κίτσιου εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο 86' πολύ δυνατό σουτ του Αναστασιάδη εκτός περιοχής, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς. Δύο λεπτά αργότερα (88') ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 0-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 22-12-2019 και ώρα 11:15 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΞΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ:
Το ΔΣ του Μ.Α.Σ. Δόξα Πενταλόφου ευχαριστεί θερμά τον Αστέρα Αμπελοκήπων για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει ανάλογη φιλοξενία και στον Πεντάλοφο! 

Το φύλλο αγώνος:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (38'), Τζιώλης (51')
ΔΟΚΑΡΙ: Τσιτλαχίδης (8')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπανώτας Χ. (Τυριακίδης Ν. - Παπαδόπουλος Η.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λημνιός Νικόλαος
Αστέρας Αμπελοκήπων (Βασίλης Καστανιώτης): Αμανατίδης, Αβραμίδης (46' Κίτσιου Χ.), Τεμέλκος, Κοπαλίδης Χ., Μαργαρίτης, Γαλάνης (60' Παπαδόπουλος Α.), Χατζηαγοράκης Π., Κεφαλίδης, Μαυρίδης (66' Βασιλειάδης), Αναστασιάδης, Λαζαρίδης (80' Μαυρουδάκης).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι, Κιτσούκης (88' Ατέσης), Τσιτλαχίδης, Μάσκας (90' Μενεξές), Αγγελής, Πουμπουρίδης (71' Τάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου