Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Αχιλλέας Τριανδρίας 1-1



Ισόπαλο έληξε σήμερα (8/12) το πρωί στον Πεντάλοφο το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον Α' όμιλο της Α' Κατηγορίας, εκεί όπου η τοπική Δόξα και ο Αχιλλέας Τριανδρίας "διασταύρωσαν" τα ξίφη τους, μένοντας τελικά στο 1-1. Αυτή η ισοπαλία μάλιστα ήταν και πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας για την Δόξα καθώς πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε το απόλυτο με 6/6 νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 7ο λεπτό σουτ του Πουμπουρίδη από τα αριστερά, ο Μιγλεντσής μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 12' οι φιλοξενούμενοι πήραν "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Τσιρανίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Νιολάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Στο 18' σουτ του Τάκη εντός περιοχής, ο Μιγλεντσής μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 36' δυνατό σουτ του Αραμπατζούδη εκτός περιοχής, ο Μιγλεντσής απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 42' δυνατό σουτ του Νιολάκη, η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (44') σουτ από προσπάθεια του Κιολεΐδη, ο Ξανθόπουλος σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες μπήκαν πιο αποφασιστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν πολύ νωρίς, όταν στο 54' ο Αγγελής με μία μεγάλη μπαλιά βρήκε ολομόναχο τον Κιτσούκη στην αριστερή πλευρά, ο οποίος με μία φανταστική λόμπα νίκησε τον Μιγλεντσή και ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 για την Δόξα. Στο 62' συρτή σέντρα του Τζιώλη από τα δεξιά, ο Μιγλεντσής πάνω στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Αχιλλέα, απομάκρυνε την μπάλα πάνω από την τελική γραμμή. Στο 65' ωραία προσπάθεια και σουτ του Κιτσούκη από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μιγλεντσή. Στο 68' σουτ μακρινό του Τσιφούτη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 72' σουτ του Νιολάκη εκτός περιοχής άουτ. Στα καπάκια (73') δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κιτσούκη, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Μιγλεντσή. Στο 76' οι Τριανδριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, όταν ο Καλογεράκης έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου και εν συνεχεία ο Σκέμπης την έδιωξε όπως-όπως από τα καρέ της Δόξας. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 15-12-2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Νιολάκης (12'), Κιτσούκης (54')
ΔΟΚΑΡΙ: Καλογεράκης (76')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στραντζαλίδης (Νατσιόπουλος - Κορωνάς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης (89' Ατέσης), Τσιφούτης, Κιτσούκης, Τσιτλαχίδης, Τάκης (46' Κάνι), Αγγελής, Πουμπουρίδης (82' Σίμος).
Αχιλλέας Τριανδρίας (Κώστας Θωμαΐδης): Μιγλεντσής, Καζάκος (88' Βασιλάκης), Κύρκος (57' Μεταξάς), Τσινεκίδης, Πευκίδης, Καλογεράκης, Κιολεΐδης, Καλαϊτζίδης (84' Αλέξης), Νιολάκης, Μαυροματίδης, Τσιρανίδης (46' Γραμμένος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου