Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Αστέρας Αμπελοκήπων-Δόξα Πενταλόφου 4-3



Φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη χθες (17/3) το πρωί στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων, εκεί όπου ο τοπικός Αστέρας κέρδισε στο.. φινάλε κυριολεκτικά την μαχητική Δόξα Πενταλόφου με το "αγγλικό" σκορ 4-3. Το παιχνίδι είχε σχεδόν τα πάντα. Φοβερή διακύμανση του σκορ, επτά γκολ, δοκάρια, κόκκινη κάρτα αλλά επιπλέον πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Στο παιχνίδι τώρα και στο πρώτο ημίχρονο, στο 4' εκτέλεση φάουλ του Χατζηαγοράκη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 6' σουτ από πλάγια θέση του Άλεξ Κοπάτσι, ο Χατζημιμήκος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 9ο λεπτό σουτ του Άλντι Κοπάτσι, η μπάλα μόλις άουτ. Στο 11' η Δόξα άνοιξε το σκορ, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι κατάφερε με ωραία ατομική προσπάθεια από την αριστερή πλευρά να περάσει όλη την αμυντική γραμμή του Αστέρα και με ένα ωραίο δυνατό σουτ να κάνει το 0-1. Στο 13' σέντρα του Άλντι Κοπάτσι από τα αριστερά, ο αδερφός του Άλεξ έπιασε δυνατή κεφαλιά, με τον Χατζημιμήκο να μπλοκάρει δύσκολα τη μπάλα. Στο 15' σέντρα του Δαλκίδη από τα δεξιά, ο Πασχαλίδης με σουτ από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τρία λεπτά αργότερα (18') οι Αμπελοκηπιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς, όταν ο Κυριακίδης εκτέλεσε κόρνερ συρτά με αποτέλεσμα να ξεγελάσει όλη την άμυνα της Δόξας και τον Αναστασιάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ να γράφει το 1-1. Στο 30' επικίνδυνο σουτ από κοντά του Χατζηαγοράκη, ο Τσοτουλίδης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 35ο λεπτό οι Πενταλοφίτες πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα και ο Μάσκας με δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζημιμήκου για το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα (37') μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 1-3 έχασαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χατζημιμήκου και στην επαναφορά ο Μανίκος από το μισό μέτρο σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καταλήγοντας εν τέλει ψηλά άουτ. Στο 40' φάουλ για τον Αστέρα Αμπελοκήπων, η άμυνα της Δόξας δεν κατάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα, ο Κυριακίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με δυνατό σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε για ακόμη μία φορά το σκορ σε 2-2. Στο 42' ο Κυριακίδης πέρασε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, βγήκε τετ α τετ με τον Τσοτουλίδη, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας αποσόβησε ένα σίγουρο γκολ για τον Αστέρα. Στο 44' σέντρα-σουτ του Μαρίνη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσοτουλίδη. Σκορ ημιχρόνου 2-2.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50ο λεπτό εκτέλεση φάουλ για τον Αστέρα με τον Αναστασιάδη, η μπάλα άουτ. Στο 53' μακρινό σουτ του Μάσκα, η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Χατζημιμήκου. Στο 55' ο Αστέρας Αμπελοκήπων έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυριακίδης. Στο 59' ο Χατζηαγοράκης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μενεξέ. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έδωσε προβάδισμα στο σκορ για πρώτη φορά στον Αστέρα Αμπελοκήπων. Στο 70΄ ο Μάσκας εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μία φορά την πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά του Αραμπατζούδη καθώς με κοντινό πλασέ αλλά με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Αστέρας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, όταν στο 89' ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχος κι ο Χατζηαγοράκης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 4-3. Στο 91' του αγώνα η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 4-4 αλλά το σουτ του Σίμου αποκρούσθηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Αστέρα. Τελικό αποτέλεσμα 4-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τους Κανονιέρηδες Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 19-3-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 4-3
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλεξ (11'), Αναστασιάδης (18'), Μάσκας (35', 70'), Κυριακίδης (40'), Χατζηαγοράκης (59' πέν., 89')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Αραμπατζούδης (37'), Μαρίνης (44')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Κυριακίδης (55')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαδόπουλος Γ. (Μπότος Χ. - Τσαχουρίδης Φ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Αλέξανδρος
Αστέρας Αμπελοκήπων (Χρήστος Αγαπητός): Χατζημιμήκος, Μαυρουδάκης (46' Καραντασιάδης), Παπαδόπουλος Α. (90' Τσαλταμπάσης), Γκιάτας, Δενεσίδης, Μαρίνης, Χατζηαγοράκης Π. (90+4' Χριστοδούλου), Κεφαλίδης, Κυριακίδης Β., Ανασταστιάδης Α., Λαζαρίδης Δ. (81' Μτσεντλίτζε).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Σκέμπης (81' Σίμος), Μάσκας, Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ, Πασχαλίδης (54' Μενεξές), Μανίκος, Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου