Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Κανονιέρηδες Ευόσμου 2-0



Μεγάλη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές πέτυχε σήμερα (23/3) το μεσημέρι η Δόξα Πενταλόφου, επικρατώντας της νεανικής ομάδας των Κανονιέρηδων Ευόσμου με σκορ 2-0. Η Δόξα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έδειξε την ανωτερότητα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον έμπειρο Χρήστο Αραμπατζούδη που σημείωσε και τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πάρει ξεκούραστα ένα πολύτιμο τρίποντο. Στο παιχνίδι τώρα και στο πρώτο ημίχρονο, οι Πενταλοφίτες κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 6' ο Άλντι Κοπάτσι έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Αραμπατζούδη, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Γιώτα και με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για την Δόξα. Τρία λεπτά αργότερα (9') μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν οι Κανονιέρηδες, όταν ο Σταμπουλίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τσοτουλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 12' δυνατό σουτ του Πετρίδη από καλή θέση, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Τσοτουλίδη. Στο 19' αδύναμο σουτ του Σταμπουλίδη εκτός περιοχής, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 26' κόρνερ για την Δόξα με εκτελεστή τον Άλντι Κοπάτσι, ο Αραμπατζούδης έπιασε δυνατή κεφαλιά και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γιώτα, γράφοντας το 2-0. Στο 37' εκτέλεση φάουλ του Αραμπατζούδη, ο Γιώτας με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 38' σέντρα από τα δεξιά του Σίμου, ο Μανίκος έπιασε δυνατή κεφαλιά από κοντά, με τον Γιώτα να αποκρούει δύσκολα εκ νέου σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά το σκορ του αγώνα, με την Δόξα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργεί αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ του Γιώτα αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στο 47' εκτέλεση φάουλ του Βάκο, η μπάλα ψιλά άουτ. Στο 50' σέντρα του Σίμου από τα αριστερά, ο Μανίκος έπιασε κοντινή κεφαλιά αλλά ο Γιώτας απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 65' ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Άλεξ Κοπάτσι, ο Γιώτας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 68' ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Αραμπατζούδη και Άλεξ Κοπάτσι, ο δεύτερος έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Μανικό από κοντά να μη μπορεί να κάνει το 3-0, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 72' δυνατό σουτ του Πετρίδη εντός περιοχής, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (74') σουτ του Μίλτου Σαπάνη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 76' συρτή σέντρα του Σίμου από τα αριστερά, ο Μάσκας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιώτα αλλά η προσπάθεια του με λόμπα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των Κανονιέρηδων. Στο 81' σουτ του Παρασκευόπουλου από καλή θέση, ο Τσοτουλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 83' τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Παρασκευόπουλος έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά δυνατό σουτ του Σταμπουλίδη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα τράνταξε για δεύτερη φορά στο δοκάρι (οριζόντιο) του Τσοτουλίδη. Στο 87' σουτ του Ξανθόπουλου εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας της Δόξας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 89' ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Τζιώλη, ο Γιώτας απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (93') δυνατό σουτ του Ξανθόπουλου, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσοτουλίδη. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Δόξα Αγίου Παύλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο του Αγίου Παύλου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 26-3-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Αραμπατζούδης (6', 26')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Πετρίδης (12'), Σταμπουλίδης (83')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βανδουλάκης (Φράγιος - Μπουρής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λημνιός Νικόλαος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Αγγελής, Μάσκας, Σίμος (77' Πασχαλίδης), Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης, Μανίκος (69' Σαπάνης Μ.), Αραμπατζούδης (90' Ατέσης), Κοπάτσι Άλντι (86' Μενεξές).
Κανονιέρηδες Ευόσμου (Φώτης Μούντας): Γιώτας, Γρούτκας, Βάκο, Σαχπαζίδης, Παγώνης, Κουκούλης (69' Μπεγκλής), Γεωρτζάκος (63' Ιακωβίδης), Καρράς (61' Ξανθόπουλος), Πετρίδης (77' Παρασκευόπουλος), Λαζαρίδης, Σταμπουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου