Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Αστραπή Δενδροποτάμου 2-0



Σημαντικό τρίποντο πήρε σήμερα (3/3) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε στην έδρα της σχετικά εύκολα την Αστραπή Δενδροποτάμου με σκορ 2-0. Οι Πενταλοφίτες από τα πρώτα λεπτά έδειξαν την ανωτερότητα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο διότι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δημιουργώντας παράλληλα κλασσικές ευκαιρίες και για ένα μεγαλύτερο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 5ο λεπτό δυνατό σουτ του Αγγελή έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ξανθόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 12' μακρινό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 14ο λεπτό ωραίο διαγώνιο σουτ του Καρώνια, η μπάλα μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (16') σουτ εκτός περιοχής του Πελλούμι άουτ. Στο 21' σουτ του Μανίκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Ξανθόπουλου. Στο 24' η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Μανίκος από κοντά με πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα (29') οι Πενταλοφίτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων έπειτα από δουλεμένη "κομπίνα" στην προπόνηση, ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Μανίκος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε ολομόναχο τον Αραμπατζούδη, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά έγραψε το 2-0. Στο 32' δυνατό σουτ του Μπατιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 39' σουτ του Βασιλείου εκτός περιοχής, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' ο Αραμπατζούδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Άλεξ Κοπάτσι, ο οποίος επιχείρησε με λόμπα να κρεμάσει τον Ξανθόπουλο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 58' ο Άλεξ Κοπάτσι και πάλι βρέθηκε τετ α τετ με τον Ξανθόπουλο, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε για ακόμη μία φορά άουτ. Στο 67' δυνατό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο 75' οι Δενδροποταμίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ με πρωταγωνιστή τον Μπατιά, ο οποίος και με την βοήθεια του αέρα βρέθηκε τετ α τετ από τα αριστερά με τον Τσοτουλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Δόξας. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 5-3-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μανίκος (24'), Αραμπατζούδης (29')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός Γ. (Ασλάνης Ε. - Μπότος Χ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουρούπης Σταμάτιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Σκέμπης, Μάσκας, Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ (72' Μενεξές), Αγγελής, Μανίκος (87' Σίμος), Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλντι (56' Πασχαλίδης).
Αστραπή Δενδροποτάμου (Ευτύχιος Καραϊσαρίδης): Ξανθόπουλος Γ., Τσακίρης (56' Παύλου), Ξανθόπουλος Ι., Γκιτάκης, Γκελασβίλι, Κοσμίδης, Πελλούμι, Βασιλείου Δ., Μπατιάς Μ., Καρώνιας, Σαγκούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου