Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Δόξα Πενταλόφου 1-0



Την ήττα μετά από 3 αγωνιστικές γνώρισε μέσα στον Άγιο Αθανάσιο η Δόξα Πενταλόφου καθώς ο τοπικός ΑΟΚ επικράτησε δύσκολα με σκορ 1-0. Ο αγώνας να αναφέρουμε ότι έγινε μέσα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που μόνο.. ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί. Στο παιχνίδι τώρα και στο 7' ο Αγγελής έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Μανίκος έπιασε χλιαρό σουτ μέσα από την περιοχή με αποτέλεσμα ο Κουγιουμτζόγλου να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα (17') ο Κουγιουμτζόγλου έκανε δυνατό ελεύθερο, ο Μπιτζικόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Δόξας, βγαίνοντας τετ α τετ με τον Ψάρια όμως το σουτ που επιχείρησε ο τερματοφύλακας της Δόξας με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 36' σουτ του Παρούση εκτός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 42' ο διαιτητής κ.Ζαφειρόπουλος καταλόγισε έμμεσο φάουλ για τους γηπεδούχους. Ο Παρούσης ανέλαβε την εκτέλεση του, με την μπάλα να αποκρούεται μέσα σε σύγχυση από τους Πενταλοφίτες. Στο 44' σουτ του Τσεβρεντζή από πολύ μακρινή απόσταση, η μπάλα στα χέρια του Ψάρια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καβακλιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 58', όταν ο Μπιτζικόπουλος σχεδόν αμαρκάριστος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Τρία λεπτά αργότερα (61') ο ΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσεβρεντζής έβγαλε ωραία σέντρα από την αριστερή πλευρά, με τον επερχόμενο Μπιτζικόπουλο να πιάνει δυνατή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ψάρια, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 65' σουτ από κοντά του Μανίκου, η μπάλα μόλις άουτ. Στο 69' δοκάρι για τους Πενταλοφίτες αυτή τη φορά, όταν ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Μάσκας έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΚ. Στο 72' δυνατό σουτ του Αραμπατζούδη εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ. Στο 87' κεφαλιά του Πασχαλίδη εντός περιοχής, ο Κουγιουμτζόγλου μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Το ΔΣ της Δόξας Πενταλόφου θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου για την άψογη φιλοξενία. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12-3-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μπιτζικόπουλος (61')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Μπιτζικόπουλος (58'), Μάσκας (69')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ζαφειρόπουλος (Πατσιάς - Αγγελόπουλος)
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κώστας Κορμαρής): Κουγιουμτζόγλου, Ζουμπούλης, Μιμηκόπουλος Θ., Κουνουπάκης, Στεργιανός Ι., Τσεβρεντζής Α. (85' Μακρόπουλος), Μπιτζικόπουλος (79' Μούτσα), Χατζημιχαήλ, Μιμηκόπουλος Γ. (90' Δάσιος), Σακκόγλου, Παρούσης (62' Ταταρίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ψάριας, Δαλκίδης (85' Σίμος), Τζιώλης, Σκέμπης, Μάσκας, Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ (77' Πασχαλίδης), Αγγελής, Μανίκος, Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου