Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ελευθεριακός-Δόξα Πενταλόφου 4-2



Την ήττα γνώρισε σήμερα (22/12) το μεσημέρι μέσα στο Κορδελιό η Δόξα Πενταλόφου από την ομάδα του Ελευθεριακού με σκορ 4-2. Ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αλλά.. τρίτοι παράγοντες τους στέρησαν την νίκη, γνωρίζοντας τελικά την πρώτη φετινή βαριά ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 5ο λεπτό ο Πασχαλίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Σαρίκης από κοντά με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα (7') οι Πενταλοφίτες πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι έβγαλε σέντρα και πάλι από την δεξιά πλευρά και με ανάποδο ψαλίδι του Μανίκου, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-2. Στο 12' απίθανη ευκαιρία για να γίνει και το 0-3 έχασε ο Πασχαλίδης, όταν το σουτ που επιχείρησε, ο Ανατολίτης το απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 15' εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο από τον Άγγελο Βιλανάκη, η μπάλα άουτ. Στο 18' δυνατό σουτ αυτή τη φορά του Άλεξ Κοπάτσι, ο Ανατολίτης είπε και πάλι "όχι". Στο 21' και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Άγγελος Βιλανάκης με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε το σκορ σε 1-2. Στο 41' ο διαιτητής κ.Μολιχιτούδης σφυρίζει ανύπαρκτο πέναλτι για την ομάδα του Ελευθεριακού έπειτα από παρέμβαση του Β' βοηθού Απόστολου. Ο Άγγελος Βιλανάκης ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2. Στο 43' κεφαλιά από κοντά του Βιλανάκη άουτ. Στο 44' σουτ του Σαλπιγγίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους ο διαιτητής Μολιχιτούδης απέβαλε για διαμαρτυρία δύο ποδοσφαιριστές της Δόξας που βρίσκονταν στον πάγκο, τον Νίκο Μάσκα με απευθείας κόκκινη και τον Χρήστο Αραμπατζούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σκορ ημιχρόνου 2-2.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό ο Μανίκος έπιασε χλιαρό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Ανατολίτη. Στο 55' δυνατή κεφαλιά του Σκέμπη, ο Ανατολίτης κατάφερε και πάλι να αποκρούσει ενστικτωδώς. Στο 64' και μετά από σκληρό φάουλ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νάσης. Στο 66' είχαμε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι για τον Ελευθεριακό καθώς ο Σαλπιγγίδης με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τσοτουλίδη, κάνοντας το 3-2. Έξι λεπτά αργότερα (72') ακυρώνεται πεντακάθαρο γκολ του Μανίκου ως οφσάιντ για την Δόξα. Στο 83' τετ α τετ και σουτ του Σαλπιγγίδη, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά με τα ποδιά του μία σίγουρη παραβίαση. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό με δυνατό σουτ ο Σαλπιγγίδης. Έντονα παράπονα εκφράζει η Δόξα Πενταλόφου για την απαράδεκτη και κάκιστη διαιτησία του κ.Μολιχιτούδη. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί μετά τις εορτές των Χριστουγέννων στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας στα Σφαγεία. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 8-1-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 4-2
ΣΚΟΡΕΡ: Σαρίκης (5'), Μανίκος (7'), Βιλανάκης Α. (21', 42' πέν.), Σαλπιγγίδης (66', 85')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Μάσκας (45'), Αραμπατζούδης (45'), Νάσης (64')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μολιχιτούδης (Τσιότσιος - Αποστόλου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μαραντίδης Λεωνίδας
Ελευθεριακός (Νίκος Σακελλαρίδης): Ανατολίτης, Τουλής, Μηνάογλου, Ακούτας, Κάνι, Τάσσιος, Νάσης, Μποζίκης (73' Βιλανάκης Κ.), Σαλπιγγίδης (88' Βακουφτσής), Βιλανάκης Α., Δήμου (78' Βασιλείου Γ.).
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Μενεξές (65' Δαλκίδης), Σκέμπης, Σαπάνης Μ., Αγγελής, Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης (82' Τσιρωνάς), Μανίκος (86' Ατέσης), Κοπάτσι Άλντι, Πασχαλίδης Χ. (56' Τζιώλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου