Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Αίας Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 2-0



Την ήττα γνώρισε σήμερα (9/12) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου μέσα στον Εύοσμο, από τον αρκετά δυνατό Αία Ευόσμου με τελικό σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 10ο λεπτό ο Φέμι σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τσοτουλίδης εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 25' κεφαλιά του ίδιου παίκτη του Φέμι, ο Τσοτουλίδης είπε και πάλι "όχι". Στο 37' και σε μία ανύποπτη φάση ο Αίας άνοιξε το σκορ όταν ο έμπειρος Μπάμπης Γαβρίδης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τσοτουλίδης έμεινε στην κυριολεξία "άγαλμα" μην μπορώντας να αποσοβήσει μία σίγουρη παραβίαση. Τρία λεπτά αργότερα (40') η Δόξα έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όταν από τα δεξιά ο Άλεξ Κοπάτσι έδωσε συρτή πάσα στον αδερφό του Άλντι, ο δεύτερος έπιασε ωραίο δυνατό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Παναγιώτου. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει μετά και την είσοδο του Νίκου Μάσκα στο παιχνίδι, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ του Αία αλλά δεν είχε την ουσία. Στο 57' ο Τζιώλης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα αριστερά για την Δόξα, ο Παναγιώτου απέκρουσε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Έπειτα η Δόξα μέχρι και το τέλος σχεδόν του ημιχρόνου προσπαθούσε να πετύχει κάποιο, είτε με μακρινά σουτ είτε με στημένες φάσεις αλλά όπως είπαμε και πριν δίχως αποτέλεσμα. Έτσι και στο 89ο λεπτό η Δόξα κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά, με αποτέλεσμα να κατεβεί σχεδόν όλη η ομάδα στην περιοχή του Παναγιώτου, πλην του Τζιώλη. Οι αμυντικοί του Αία κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα από τα καρέ τους, ο Λιμπαδές έγινε αποδέκτης της μπάλας, απέφυγε και τον Τζιώλη που ήταν και ο μοναδικός τελευταίος παίκτης της Δόξας πίσω κι έπειτα όλα ήταν σχετικά εύκολα για τον επιθετικό του Αία, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τσοτουλίδη και με ένα δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 11-12-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Γαβρίδης (37'), Λιμπαδές (89')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Κ. (Πάτρας Π. - Κωνσταντίν Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μελενικιώτης Πασχάλης
Αίας Ευόσμου (Θανάσης Μπαλάσκας): Παναγιώτου, Χιμετίδης, Στεφανόπουλος, Κανίδης, Αγαθαγγελλίδης, Νικολόπουλος, Μιχαλόπουλος (67' Γιαννούδης), Λιμπαδές (90' Αρκουτζίδης), Γαβρίδης, Κιλινκαρίδης, Φέμι (90' Λαζαρίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης (55' Σαρίκης), Τζιώλης, Σκέμπης, Αγγελής, Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλεξ, Πουμπουρίδης (61' Μάσκας), Μανίκος, Κοπάτσι Άλντι, Τσιφούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου