Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας 2-0



Επιτέλους νίκη για την τοπική Δόξα Πενταλόφου, η οποία μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα επικράτησε σήμερα (16/12) το πρωί της ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας με σκορ 2-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο 15λεπτο δεν είχαμε κάποια ουσιαστική φάση ώσπου φτάσαμε στο 18ο λεπτό όταν η Δόξα κέρδισε φάουλ σε καλή θέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άλντι Κοπάτσι και μετά από ωραία και δουλεμένη κομπίνα από την προπόνηση, ο αδερφός του Άλεξ με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Δόξα, 1-0. Στο 24' ωραία εκτέλεση φάουλ του Λάππα, ο Τσοτουλίδης ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ. Δύο λεπτά (26') αργότερα μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Πασχαλίδης μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε ωραίο δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βλάχου. Στο 41' σουτ από κοντά του Μίλτου Σαπάνη, η μπάλα μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (47'), ο Πασχαλίδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα με τον έμπειρο Χρήστο Αραμπατζούδη να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να καταλήγει στα δίχτυα του Βλάχου για το 2-0. Σκορ ημιχρόνου 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, με την Δόξα να έχει μια εδαφική υπεροχή έναντι της Τερψιθέας. Στο 57' μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Τερψιθέας, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Δόξας, ο Ρωμαίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Μίλτο Σαπάνη να απομακρύνει την μπάλα ακριβώς πάνω από την γραμμή. Η τελευταία καλή φάση ανήκε στους γηπεδούχους στο 84', όταν ο Δαλκίδης από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε μέσα στην μικρή περιοχή πιάνοντας ωραίο δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Βλάχου. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ελευθέριου Κορδελιού. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 18-12-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Π.Α.Ε. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλεξ (18'), Αραμπατζούδης (45+2')
ΔΟΚΑΡΙ: Δαλκίδης (84')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Νικολαΐδης Κ. - Νατσιόπουλος Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Αθανάσιος
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Μενεξές, Σκέμπης (λ.τρ. 38' Σαπάνης Μ.), Αγγελής, Κοπάτσι Άλντι, Κοπάτσι Άλεξ, Πασχαλίδης (60' Πουμπουρίδης), Μανίκος (81' Δαλκίδης), Αραμπατζούδης (65' Μάσκας), Τσιφούτης.
Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας (Μάκης Ανταβαλής): Βλάχος, Ζαβρακλής Δ., Ζαφειρίδης, Βασιλειάδης, Ζιάκας (87' Καραμπάς), Αργυρόπουλος, Ρωμαίος, Νίκου-Λάππας Π., Αναγνώστου (80' Γκαγκάτσης), Τσιόχας (62' Κατσίρης/ 67' Νούτσης), Παπαχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου