Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Ρετζικίου 1-1



Την ατυχία να δεχθεί την ισοφάριση στο 85ο λεπτό είχε σήμερα (2/12) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς η ομάδα του Ρετζικίου είχε τα ψυχικά αποθέματα μέχρι το τέλος να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 20ο λεπτό πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε φάουλ, ο Μίλτος Σαπάνης έπιασε δυνατή κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα (23') σουτ του Κεφαλά, απόκρουση του Τσοτουλίδη. Στο 26' οι Πενταλοφίτες κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Μανίκου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος Χρήστος Αραμπατζούδης και με ένα πέναλτι "αλά Πανένκα" έκανε το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Έπειτα η ομάδα του Ρετζικίου αναζήτησε την ισοφάριση με δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 30' το δυνατό σουτ του Κατσούλη και στο 32' το σουτ του Πίσα, ο Τσοτουλίδης με φανταστικές αποκρούσεις όμως απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 34' οι γηπεδούχοι έχασαν ένα πολύ βασικό εργαλείο από την αμυντική τους γραμμή και αναφερόμαστε στον έμπειρο Μίλτο Σαπάνη, ο οποίος λόγω σοβαρού τραυματισμού δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε από το παιχνίδι. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο προπονητής της Δόξας Πενταλόφου κ.Θεοδωρίδης αναγκάστηκε να γυρίσει στην άμυνα τον Αραμπατζούδη, χάνοντας έτσι άλλον έναν παίκτη από τον χώρο του κέντρου αν αναλογιστούμε ότι απουσίαζαν ακόμη και σήμερα λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι και οι δύο σημαντικοί κεντρώοι Τσιφούτης και Αγγελής. Παρ' όλα αυτά οι Πενταλοφίτες έστω και μ' όλες αυτές τις αλλαγές στην διάταξη τους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Ρετζικίου. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Δόξας Ρετζικίου μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο να ισοφαρίσει το παιχνίδι κάτι το οποίο κι έκανε πράξη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Στο 56' καρφωτή κεφαλιά του Πίσα μετά από κόρνερ, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ. Στο 62' δυνατό σουτ του Κιουρτσίδη, ο Τσοτουλίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 73' νέο σουτ του Κιουρτσίδη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 84ο λεπτό οι προσπάθειες των Ρετζικιωτών καρποφόρησαν, όταν κέρδισαν από τα αριστερά ένα εντελώς αχρείαστο φάουλ από τους αμυντικούς του Πενταλόφου. Το φάουλ εκτελέστηκε και ο Σταυρίδης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1. Έπειτα οι Πενταλοφίτες έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στο 86' μακρινή μπαλιά του Άλεξ Κοπάτσι στην αριστερή πλευρά, ο Κουτούσης έγινε αποδέκτης της μπάλας και μόνος απέναντι στον Κουγιουμτζίδη έπιασε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Ρετζικίου απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό (87') οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελευταία και πιο μεγάλη ευκαιρία για τους Πενταλοφίτες χάθηκε στα χασομέρια του αγώνα (92'), όταν ο Σαρίκης από πολύ κοντά σούταρε, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ από την εστία του Κουγιουμτζίδη. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αία Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο του Ευόσμου (Μαρόκο). Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 4-12-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Αραμπατζούδης (26' πεν.), Σταυρίδης (84')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Κουτούσης (87')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μάστακας (Πατσιάς - Μποζατζίδης)
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Δαλκίδης (58' Τζιώλης), Σκέμπης, Σαπάνης Μ. (λ.τρ. 34' Παροτσίδης), Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλεξ, Πουμπουρίδης (88' Αλεξανδρίδης), Μανίκος, Κοπάτσι Άλντι, Κουτούσης.
Δόξα Ρετζικίου (Νικήτας Πίσας): Κουγιουμτζίδης, Μαραγκούλιας, Κατσούλης (67' Λύρατζης), Σαββατιανός, Πίσας, Κεφαλάς, Μήττας (90+1' Φαγογένης), Βούλτσιος, Λαζαρίδης (74' Μπαλασιώρης), Σταυρίδης, Κιουρτσίδης (89' Μουταφτσής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου