Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ: Αξιός Ανατολικού-Δόξα Πενταλόφου 4-1



Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο της ΕΠΣΜ, η Δόξα Πενταλόφου απογοήτευσε με την εμφάνιση της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι αποκλείστηκε από την ομάδα του Αξιού Ανατολικού με το ταπεινωτικό σκορ 4-1. Μια Δόξα που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες όπως ο Αραμπατζούδης, οι αδελφοί Κοπάτσι, ο Μίλτος Σαπάνης και ο Μανίκος αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία. Στο παιχνίδι τώρα και στο πρώτο ημίχρονο μόλις στο 8' ο Κουτούσης με φανταστική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την Δόξα, 0-1. Στο 28' ο Κουτούσης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα από τα αριστερά, ο Τσιρωνάς έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας Τερζής απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 36' ο Πουμπουρίδης από τα δεξιά έπιασε πολύ δυνατό σουτ όμως ο Τερζής είπε και πάλι "όχι". Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο μέρος κι ενώ όλα πήγαιναν καλά για τους φιλοξενούμενους, έχοντας κλασσικές ευκαιρίες και μεγάλη κατοχή της μπάλας, στο τελευταίο 20λεπτο όμως η κατάσταση ανατράπηκε ολοκληρωτικά με τους παίκτες του Αξιού να καταφέρνουν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να πετύχουν 4 υπέροχα σε εκτέλεση τέρματα. Η αρχή έγινε στο 72' όταν μετά από ασθενή απόκρουση του Ψάρια, ο Κιόσε στην επαναφορά της μπάλας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 75' και μετά από ωραία ανάπτυξη του Αξιού, τελικός αποδέκτης ο Αετόπουλος ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 78' δοκάρι (κάθετο) για την Δόξα από σουτ του Πουμπουρίδη. Στο 85' ο Δελής, που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα, έκανε με δυνατό σουτ το 2-1. Στο 89' μετά από τραγικό αμυντικό λάθος των φιλοξενουμένων, ο Γκόλτσης βγήκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Τέλος το "κερασάκι στην τούρτα" το έβαλε και πάλι ο Δελής στο 94' με ένα απίστευτο σουτ που αρχικά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα του Ψάρια. Τελικό αποτέλεσμα 4-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με αντίπαλο ξανά τον Αξιό Ανατολικού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ανατολικού. Η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 18-9-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κουτούσης (8'), Κιόσε (72'), Δελής (85', 90+4'), Γκόλτσης (89')
ΔΟΚΑΡΙ: Πουμπουρίδης (78')  
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός (Τυριακίδης - Ζεκερίδης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Αθανάσιος
Αξιός Ανατολικού (Χρήστος Ζίφκας): Τερζής Δ., Καραμπάσης Ε., Δελητζάκης (λ.τρ. 82' Κελέσης Ν.), Σαχίνης, Κεχαγιάς Κ., Κιόσε, Κελέσης Β., Γκόλτσης, Καραΐσκας Ι. (67' Γκαμάνης), Αετόπουλος, Τερζής Γ. (73' Δελής).
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Σαρίκης (λ.τρ. 44' Μενεξές), Δαλκίδης, Σκέμπης, Τσιρωνάς, Αγγελής, Πουμπουρίδης, Σίμος, Κύρου (46' Τάκης), Κουτούσης, Γιόφκας Τ. (86' Χωλετσίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου