Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Αξιός Ανατολικού-Δόξα Πενταλόφου 0-1


Πηγή φωτογραφίας: Kampaniasports.gr

"Ποδαρικό" με νικηφόρο αποτέλεσμα έκανε χθες (22/9) το απόγευμα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος η Δόξα Πενταλόφου καθώς κατάφερε να επικρατήσει αυτή τη φορά στο Ανατολικό επί του τοπικού Αξιού με το "φτωχό" σκορ 0-1. Και λέμε "φτωχό" γιατί εάν οι επιθετικοί της Δόξας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια, θα μπορούσε το σκορ να είναι τουλάχιστον 0-3. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδόκητο χαμό του διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, Νίκου Ντοσίδη. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 9ο λεπτό σέντρα από τα δεξιά του Άλεξ Κοπάτσι και κεφαλιά του Μανίκου, η μπάλα πέρασε άουτ. Έντεκα λεπτά αργότερα (20') η Δόξα κατάφερε να πάρει "κεφάλι" στο σκορ, όταν μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών του Αξιού, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Άλεξ Κοπάτσι κι έτσι κατέληξε στα δίχτυα του Τερζή για το 0-1. Στο 25' σέντρα του Πουμπουρίδη από τα αριστερά, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Δαλκίδης ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Τερζής αποσόβησε τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 27' σουτ του Άλντι Κοπάτσι έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Τερζή. Πρώτη καλή στιγμή και μάλιστα μοναδική σ' όλο το παιχνίδι για τους γηπεδούχους στο 34', όταν ο έμπειρος Παναγιώτης Τανούρκας έπιασε πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ψάριας όμως απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 43' ο Άλντι Κοπάτσι βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση από την δεξιά πλευρά, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Τερζή. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Πηγή φωτογραφίας: Kampaniasports.gr

Στο δεύτερο μέρος στο "ίδιο έργο θεατές", με τους Πενταλοφίτες να απειλούν συνεχώς για ένα δεύτερο τέρμα την εστία του Τερζή αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Στο 57' σέντρα του Πουμπουρίδη από τα αριστερά, ο Αγγελής έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63' ο Κουτούσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ για την Δόξα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Τερζή. Στο 69' ο Αγγελής έβγαλε κάθετη πάσα στον Κουτούση, ο δεύτερος έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ αλλά άουτ. Στο 76' σουτ-"βολίδα" του Άλντι Κοπάτσι η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τερζή. Στο 85' δυνατό σουτ του Γιόφκα, ο τερματοφύλακας του Αξιού απέκρουσε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι στα χασομέρια του αγώνα (91'), με τον Κουτούση να σουτάρει δυνατά από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ από τα καρέ του Τερζή. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 25-9-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλεξ (20')
ΔΟΚΑΡΙ: Κοπάτσι Άλντι (76')  
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαμασούλας (Φράγιος - Κωνσταντίν)
Αξιός Ανατολικού (Χρήστος Ζίφκας): Τερζής Δ., Καραμπάσης Ε., Δελητζάκης, Σαχίνης (77' Γκαμάνης), Κεχαγιάς Κ., Τανούρκας Π., Κελέσης Β., Γκόλτσης, Κιόσε (66' Τερζής Γ.), Τόπι, Αετόπουλος.
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Μενεξές, Δαλκίδης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Αγγελής, Άλεξ Κοπάτσι (79' Γιόφκας), Τσιφούτης (83' Σίμος), Μανίκος (89' Τσιρωνάς), Άλντι Κοπάτσι, Πουμπουρίδης (58' Κουτούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου