Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Αναγέννηση Χαλκηδόνας 1-0



Ισάριθμες νίκες σε δύο αγωνιστικές και μάλιστα με το ίδιο σκορ έχει η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε και την Αναγέννηση Χαλκηδόνας με σκορ 1-0 σήμερα το πρωί, πιάνοντας την πρώτη θέση στον Α' όμιλο της Α' Κατηγορίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Δόξα κέρδισε για πρώτη φορά την Αναγέννηση Χαλκηδόνας στην 45χρονη ιστορία της. Στο παιχνίδι τώρα και στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα απείλησε πρώτη την εστία του Κατρατσέα, όταν στο 10' ο Άλεξ Κοπάτσι έπιασε δυνατό σουτ όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας της Χαλκηδόνας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 19' σέντρα από τα δεξιά για την Χαλκηδόνα, ο Πασχάλης Στεργιανός έπιασε ωραία κεφαλιά άουτ. Στο 30' κεφαλιά του Γιάννη Σαπάνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Ψάρια. Δύο λεπτά αργότερα (32') ο Κουτούσης λίγο έλειψε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα όταν έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35' ο Κουτούσης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Τσιφούτης έπιασε ωραία κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε στα χέρια του Κατρατσέα. Στο 38' ο Κουτούσης πέρασε κάθετη πάσα στον Άλεξ Κοπάτσι, ο δεύτερος έκανε το σουτ αλλά ο Κατρατσέας για ακόμη μία φορά είπε "όχι". Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα της Χαλκηδόνας έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Φώτος έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ αλλά πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Ψάρια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70ο λεπτό του αγώνα δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική τελική προσπάθεια κι από τις δύο ομάδες. Φτάνουμε στο 73ο λεπτό όταν ο Άλντι Κοπάτσι έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Μανίκο με τον έμπειρο επιθετικό της Δόξας να μην δυσκολεύεται να σκοράρει, όταν με ένα φανταστικό σουτ "κεραυνοβόλησε" τον Κατρατσέα, κάνοντας το 1-0 κόντρα στην πρώην του ομάδα. Τελευταία καλή φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους στο 91' που έκαναν κυριολεκτικά να "καρδιοχτυπήσουν" οι Πενταλοφίτες, όταν ο Γιάννης Σαπάνης έπιασε καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και τον Ψάρια να μπλοκάρει ενστικτωδώς την μπάλα από έναν βέβαιο κίνδυνο. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3-10-2018 και ώρα 16:30 μ.μ., στο πλαστικό γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης. 

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μανίκος (73')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ζαφειρόπουλος (Τυριακίδης - Λεζάϊ)
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Μενεξές, Δαλκίδης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης (17' λ.τρ. Μάσκας), Άλντι Κοπάτσι, Άλεξ Κοπάτσι, Τσιφούτης, Μανίκος (89' Τσιρωνάς), Κουτούσης (90+2' Σίμος), Πουμπουρίδης (84' Γιόφκας).
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Αντώνης Ζαρμπής-Λάζαρος Μακρίδης): Κατρατσέας, Χατζηαναγνώστου, Κούσας, Παπαδημητρίου (85' Προδρομιάδης), Σαπάνης Ι., Ταρταμπούκας (66' Κεσελίδης), Φώτος (59' Ζαρμπής Χ.), Γάκης Δ., Στεργιανός Π., Μαυρίδης Χ., Γάκης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου