Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Αγροτικός Αστέρας Υποδομή 3-1



Άλλη μια νίκη πραγματοποίησε χθες (29/8) το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Υποδομής του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 3-1. Το σκορ άνοιξε η Δόξα στο 24ο λεπτό, όταν ο Σίμος έδωσε πολύ ωραία πάσα πάρε-βάλε στον Μανίκο κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (30') η ομάδα του Αγροτικού κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 65ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με εκατέρωθεν φάσεις κι από τις δύο ομάδες. Στο 67' οι γηπεδούχοι καταφέρνουν και πάλι να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από κάθετη πάσα του Τάκη, ο Τζιώλης βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά με τον τερματοφύλακα του Αγροτικού και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Το 3-1 δεν άργησε για πολύ καθώς ένα λεπτό μετά (68') ο Τάκης με ένα δυνατό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενο φιλικό τεστ για την Δόξα είναι το Σάββατο 1/9/2018 και ώρα 18:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου με αντίπαλο την Δόξα Αγίου Παύλου.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Δαλκίδης, Σαρίκης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Αγγελής, Τσιφούτης Αθ.τ.Ε., Σίμος, Γιόφκας Τ., Πασχαλίδης (υπό δοκιμή), Μανίκος.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ: Τσιρωνάς (υπό δοκιμή), Τζιώλης, Κύρου, Τσιντσάρης (υπό δοκιμή), Τάκης, Ατέσης, Αλεξανδρίδης (υπό δοκιμή), Πουμπουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου