Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Μαγνησιακός 3-1



Παρουσιάζοντας μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο, ασχέτως που είναι σε χαμηλότερη κατηγορία, η Δόξα κατάφερε να κερδίσει χθες (26/8) τον Μαγνησιακό με σκορ 3-1 στο τρίτο στην σειρά φιλικό προετοιμασίας. Στα πρώτα λεπτά ο Μαγνησιακός είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως από το 10λεπτο και μετά η Δόξα βρήκε τα πατήματά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 15' κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Πουμπουρίδη. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο ίδιος και από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Τζιμόπουλο, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια χάθηκε σωρεία ευκαιριών για την Δόξα που τελικά στο 36' μετουσιώθηκε σε γκολ με δυνατό σουτ του Σίμου μέσα από την μικρή περιοχή. Με την λήξη του ημιχρόνου στο 45' η Δόξα κλείδωσε την υπόθεση-νίκη όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σίμου, ο έμπειρος Μίλτος Σαπάνης με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 3-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά μετά και από τις αρκετές αλλαγές ποδοσφαιριστών από τους δύο προπονητές. Το μόνο που άλλαξε ήταν η μείωση του σκορ σε 3-1 από την ομάδα του Μαγνησιακού στο 63ο λεπτό του αγώνα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσίμτση. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Μαλέσιος (υπό δοκιμή), Δαλκίδης, Μενεξές, Σαπάνης Μ., Τσιρωνάς (υπό δοκιμή), Αραμπατζούδης, Σίμος, Αγγελής, Μανίκος, Πουμπουρίδης, Πασχαλίδης (υπό δοκιμή). Έπαιξαν και οι: Σκέμπης, Τζιώλης, Ατέσης, Τσιντσάρης (υπό δοκιμή), Τάκης, Κύρου, Τσιφούτης Αθ.τ.Ε., Τσιφούτης Αθ.τ.Κ., Γιόφκας Τ. και Χωλετσίδης.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ανανιάδης): Τζιμόπουλος, Τσαγκαλίδης, Γαϊτανίδης, Μπαλόμπας, Ρήγας, Αντωνιάδης, Μπίνος, Παρίκογλου, Ποριαζής, Σιδηρόπουλος, Ζώζιας. Έπαιξαν και οι: Ζγουρίδης, Τσιουτάνης, Βαρελάς, Ψάλτογλου, Μπιτσόλης, Κιρκιλής, Χατζηνικολάου, Μεζές, Μπουλικιάν, Τσίμτσης, Μιχαηλίδης, Αυγουστίδης, Ενοχίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου