Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΦΙΛΙΚΟ: Α.Ε. Φιλύρου-Δόξα Πενταλόφου 2-0



Σήμερα (19/8) το απόγευμα στο γήπεδο του Φιλύρου πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό της Δόξας Πενταλόφου, εκεί όπου ηττήθηκε από την τοπική ΑΕΦ με σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό ενώ στο 42' έγινε και το 2-0. Οι της Δόξας στο πρώτο μέρος δεν παρουσίασαν κάτι το ουσιαστικό.


Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο κινητικοί στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας 3 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Τάκη (49') και Άγγελο Γιόφκα (62' και 75'), όμως το σκορ παρέμεινε ως το τέλος στο 2-0. Επόμενο φιλικό για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλιού Αγιονερίου (ΕΠΣ Κιλκίς), αγώνας που θα γίνει την Τετάρτη 22-8-2018 και ώρα 18:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Δαλκίδης, Μενεξές, Σκέμπης, Τσιρωνάς, Αραμπατζούδης, Αγγελής, Σίμος, Τζιώλης, Μιχαλάκης, Κύρου.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ: Σαπάνης Μ., Γιόφκας Α., Γιόφκας Τ., Ατέσης, Τσιντσάρης, Τσιφούτης Αθ.τ.Ε., Τσιφούτης Αθ.τ.Κ., Λιθοξόπουλος Ζ. και Τάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου