Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ατρόμητος Παλιού Αγιονερίου 2-0



Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε να επικρατήσει χθες (22/8) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί του Ατρομήτου Παλιού Αγιονερίου με σκορ 2-0. Το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο 25' το πέτυχε με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Αραμπατζούδης.


Στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 51' η Δόξα διπλασίασε τα τέρματα της, όταν από τα αριστερά ο Χωλετσίδης έβγαλε ωραία σέντρα και τον Μανίκο να πιάνει την κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η ομάδα του Αγιονερίου στο 63' είχε σουτ το οποίο βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Επόμενο φιλικό τεστ για την Δόξα είναι την Κυριακή 26/8/2018 και ώρα 18:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου με αντίπαλο τον Μαγνησιακό Ιωνίας.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Μαλέσιος (υπό δοκιμή), Σαπάνης Μ., Μενεξές, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Αγγελής, Τσιφούτης Αθ.τ.Ε., Πουμπουρίδης, Τζιώλης, Μιχαλάκης (υπό δοκιμή), Τάκης.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ: Τσιρωνάς (υπό δοκιμή), Μάσκας, Δαλκίδης, Μανίκος, Γιόφκας Α., Γιόφκας Τ., Σίμος, Ατέσης, Τσιντσάρης, Πασχαλίδης (υπό δοκιμή), Τσιφούτης Αθ.τ.Κ., Λιθοξόπουλος Ζ. και Κύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου