Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ!!!



ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΜ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10/2014 ΣΤΙΣ 15:00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-12 ΓΙΑ ΤΗΝ 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΚΟΡ 4-2.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ:


Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αχιλλέας Τριανδρίας είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Τριανδρίας, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1946 και χρώματα του το μπλε και το λευκό. Ο σύλλογος διατηρεί τμήματα καλαθοσφαίρισης με έδρα το Δημοτικό Γυμναστήριο Τριανδρίας και ποδοσφαίρου με έδρα το Δημοτικό Στάδιο Τριανδρίας.Την αγωνιστική περίοδο, 2010-11, ο Αχιλλέας Τριανδρίας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Δ' Εθνικής Κατηγορίας. Στην τελική βαθμολογική κατάταξη βρέθηκε στην 8η θέση, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ:
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ:
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
ΚΑΙΡΟΣ:Νεφελώδης
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ:10-13 °C
ΑΝΕΜΟI:3 μποφόρ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ:Β
ΥΓΡΑΣΙΑ:57-63%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου