Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης-Δόξα Πενταλόφου 2-3



Σπουδαία νίκη σημείωσε σήμερα (6/10) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε με μεγάλη ανατροπή μέσα στο γήπεδο του Θερμαϊκού την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-3. Οι Πενταλοφίτες για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξαν όταν είναι μία ομάδα με "μέταλλο" και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον έμπειρο Νίκο Μάσκα, ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα για τη Δόξα, έφτασαν έτσι σ' αυτή τη πολύ μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4' σουτ του Κιτσούκη από τα δεξιά, ο Σφέτσος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 8' σουτ και πάλι από τον Χάρη Κιτσούκη, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Σφέτσου. Στο 12' σουτ του Τσιφούτη εκτός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 23' εκτέλεση φάουλ από τον Άλντι Κοπάτσι για τον Θερμαϊκό, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στα καπάκια (24') μακρινό σουτ του Μάσκα από το κέντρο του γηπέδου σχεδόν, ο Σφέτσος με υπερπροσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 33' εκτέλεση φάουλ από τον Τζιώλη, ο Αγγελής έπιασε καρφωτή κεφαλιά άουτ. Στο 35' μεγάλη ευκαιρία για τον Θερμαϊκό, όταν ο Κυριάκου με κοντινή κεφαλιά προσπάθησε να αιφνιδιάσει την εστία της Δόξας αλλά ο τερματοφύλακας Ξανθόπουλος κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Στο 38' δυνατό σουτ του Μαναβίδη εκτός περιοχής, ο Ξανθόπουλος μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (40') μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά, όταν ο Μάσκας έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Σφέτσος απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά της μπάλας ο Ρέκαλης μόνος και ανενόχλητος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Στο 42' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σφέτσος εκτέλεσε το ελεύθερο για τον Θερμαϊκό, η μπάλα με την βοήθεια του αέρα έφτασε στον Άλεξ Κοπάτσι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Δόξας και με προβολή έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασιστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, κάτι το οποίο έκαναν και πράξη δύο φορές μάλιστα. Στο 52' κάθετη μπαλιά του Τζιώλη στον Μάσκα, αυτός έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ αλλά ο Σφέτσος απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 56' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα από τον Μάσκα, η μπάλα και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού κατέληξε στα δίχτυα του Σφέτσου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το σκορ. Στο 58' σέντρα από τα δεξιά του Άλεξ Κοπάτσι, ο Αρσενίδης ανενόχλητος πήρε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ από την εστία του Ξανθόπουλου. Στο 61ο λεπτό η ομάδα των "Σιδηροδρομικών" πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αρσενίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζηλούδης με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 2-1. Έπειτα η συνέχεια ανήκε στους Πενταλοφίτες που στην κυριολεξία έκαναν ότι ήθελαν την ομάδα του Θερμαϊκού, έχοντας μάλιστα και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν ολοκληρωτικά το σκορ από 2-1 σε 2-3. Στο 71' η Δόξα κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Π.Παυλίδη. Ο Μάσκας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Σφέτσος κατάφερε να αποκρούσει και να βγάλει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 74' δυνατό σουτ από προσπάθεια του Τζιώλη, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σφέτσου. Στο 78' οι Πενταλοφίτες κερδίζουν φάουλ σε πολύ καλή θέση, με τον Μάσκα να αναλαμβάνει και πάλι την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα ξανά στα δίχτυα του Θερμαϊκού, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η ολική ανατροπή τελικά έγινε τέσσερα λεπτά αργότερα (82'), όταν ο Σαρίκης έβγαλε ωραία μακρινή μπαλιά προς τον Μάσκα, κι αυτός με προβολή έγραψε το 2-3 για την Δόξα, πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ τρικ. Στο 85' δυνατό μακρινό σουτ του Τζιώλη, ο Παρασκευάς κατάφερε να μπλοκάρει δύσκολα τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι με αντίπαλο την Δόξα Αγίου Παύλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13-10-2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλεξ (42'), Μάσκας (56', 78', 82'), Χατζηλούδης (61')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Κοπάτσι Άλντι (23'), Τζιώλης (74')
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Μάσκας (71')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός Γ. (Τσεχελίδης Ε. - Νικολόπουλος Κ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φασούλας Απόστολος
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Τζιότζιος Μαρίνος-Συρόπουλος Αριστείδης): Σφέτσος (λ.τρ. 76' Παρασκευάς), Παππάς (λ.τρ. 39' Τσαρούχας), Ζάπρος (55' Σταύρου), Παυλίδης Δ., Παυλίδης Π., Μαναβίδης, Κοπάτσι Άλεξ, Χατζηλούδης, Κυριάκου (88' Καπετάνιος), Κοπάτσι Άλντι, Αρσενίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Κάνι, Τσιτλαχίδης, Κιτσούκης (89' Ατέσης), Τσιφούτης, Μάσκας (89' Παπαδημητρίου), Αγγελής, Ρέκαλης (65' Τάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου